Uit de oude doos: zo zag zanger Antoon er vroeger uit

Herken jij hem nog terug?

Uit de oude doos

Met zijn catchy nummers en knappe looks heeft Antoon niet alleen de Nederlandse hitlijsten, maar ook menig hart veroverd. De jonge zanger heeft inmiddels al bijna 200.000 volgers op Instagram. Daar deelt hij regelmatig toffe beelden van optredens, behind the scenes-kiekjes en foto’s van vroeger.

Young go getter

“Young go getter“, schrijft Antoon bij het kiekje van vroeger. Dat de zanger er al vroeg bij was, is niet gelogen. Toen hij slechts vijftien jaar oud was, stopte hij namelijk met zijn vwo-opleiding om zijn muziekdroom te verwezenlijken. Hij werd als jongste kandidaat ooit aangenomen op de Herman Brood Academie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Antoon (@antoonpb)

Bioscoop

Het succes van de jonge artiest is niet onopgemerkt gebleven. Zo is er zelfs al een documentaire over hem gemaakt met de naam Antoon – Engel. Hiervoor werd de zanger door producent FCCE drie jaar lang op de voet gevolgd terwijl zijn carrière zich in een rap tempo ontwikkelde. De docu werd geproduceerd door Justus Verkerk, ofwel de vader en manager van Antoon. Ook komen familieleden aan woord die een boekje opendoen over hoe hij vroeger was. De familiebanden rond de jonge topartiest zijn duidelijk bijzonder sterk!

Bron: Grazia Archief | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws