Oh no: slecht nieuws voor de familie Middleton

De ouders van de Princess of Wales staan voor een moeilijke keuze.

Het is al jarenlang de trots van de familie Middleton: hun bedrijf Party PiecesMaar volgens verschillende bronnen zit het bedrijf financieel in zwaar weer, en zouden de Middletons inmiddels wanhopige pogingen doen om de feestartikelenwinkel te verkopen.

Feestje bij de Middletons

Al jarenlang was het familiebedrijf Party Pieces een groot succes. Elke Middleton hielp eraan mee: Carole had als oprichtster de touwtjes in handen, manlief Michael werd ook steeds nauwer betrokken bij het reilen en zeilen van de zaken, en ook kids Kate, Pippa, en James droegen hun steentje bij.

Problemen

Maar zo goed zou het allemaal niet meer gaan met het bedrijf. The Telegraph kopte deze week dat de ouders van de Princess of Wales hun bedrijf in de verkoop doen nadat investeerders zich hadden teruggetrokken. In totaal zou er een verlies zijn van zo’n 1,35 miljoen pond – omgerekend een ruime anderhalf miljoen euro.

Twee geldschieters van het bedrijf zouden zich afgelopen maart hebben teruggetrokken, weet de krant te melden. En sindsdien zijn de Middletons naarstig op zoek naar een koper voor het bedrijf. “De Middletons overwegen een bedrag van zes cijfers te overhandigen aan een koper om het bedrijf van de hand te doen.” Oeiii…

Einde van een tijdperk

Met de aankomende feestelijkheden rond de Coronation, hoopt het bedrijf zich toch nog te kunnen bewijzen als grote speler op feestgebied. Maar of dat genoeg zal zijn om de hele boel te redden? Dat moet nog blijken.

Als Carole en Michael inderdaad beslissen om het bedrijf te verkopen aan de hoogste bieder, dan zal dat ongetwijfeld ook bitterzoet zijn voor dochter Kate. “Al onze kinderen werkten voor het bedrijf. Catherine heeft de eerste verjaardagscollectie opgezet. Ze koos de producten, zorgde voor het beeldmateriaal en regelde dat de catalogus werd gemaakt,” deelde Carole al eens.

Ach, de prinses heeft anno nu toch haar handen vol aan haar kroost – en als Carole en Michael van hun welverdiende pensioen gaan genieten, hebben zij ook direct meer tijd voor hun kleinkinderen. Zo hoeven ze toch niet stil te zitten!

Bron: The Telegraph | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws