Schot in de roos: daar zijn de Waleses weer!

Van een pijltje gooien tot het runnen van een restaurant: de Waleses zijn van alle markten thuis.

Ze waren bijna een maand lang uit de spotlights verdwenen, maar gisteren lieten Kate en William zich ein-de-lijk weer eens zien bij een royal engagement.

Birmingham

Gisteren was het royal business as usual: vlaggetjes, selfies, en eindeloze handjes schudden terwijl de Waleses zich inzetten voor de goede zaak. Zo stond hun bezoek in het teken van de creatieve sector in Birmingham. Wat darten in een lokale pub daar precies mee te maken heeft, is ons ook niet helemaal duidelijk. Maar ach, Wills en Kate zijn duidelijk helemaal in hun schik.

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Aan het begin van de dag had Wiliam overigens nog alle lachers op zijn hand. Zo ging het royal paar namelijk langs bij een lokaal Indiaas restaurant, waar zij in de keuken de handen uit de mouwen staken. William besloot vervolgens tot grote hilariteit ook de telefoon van het restaurant aan te nemen, en met een klant te keuvelen over een bestelling. Die Wills is ook echt van alle markten thuis!

Goed gekleurd

Voor hun eerste royal duty in ongeveer een maand droeg William een lichtblauwe blouse met een donkere blazer, en straalde Kate in een wijnrode jurk van luxemerk Karen Millen, weet Hello! Magazine te melden. Zoet detail is de kleine matchende pochet in wijnrood op Williams blazer – maar dat is niet wat royal fans het meest opviel aan de outfits van het paar. Zo stelt Hello! dat de kleuren die Wills en Kate droegen voor hun uitje heel toevallig ook de clubkleuren zijn van de voetbalclub Aston Villa, waar Wills groot fan van is.

wiliam kate birmingham
Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Hartstikke leuk natuurlijk, maar wij zijn vooral heel blij om Kate weer eens in wat luchtigers te zien! Ook in het notoir grijze Engeland blijkt de lente voorzichtig aan te breken, en dat betekent dat de prinses haar wollen robe manteaux eindelijk kan inruilen voor haar heerlijke collectie zomerjurken. De stijlvolle trench-jurk die zij gisteren droeg was een gloednieuw exemplaar, dus dat betekent nog veel goeds voor de rest van Kates voorjaarsgarderobe!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws