Letizia toont zich weer in gewaagd cut-out japonnetje

Zou Leti de gatenkaas-look bij Máxima hebben afgekeken?

Net als onze Máxima is ook de Spaanse koningin Letizia een ware modekoningin te noemen. De Doña heeft namelijk al meer dan eens bewezen dat zij niet bang is van een beetje risico op fashion-gebied.

Pretty in pink

Gisteren waren de Spaanse koning Felipe en koningin Letizia van de partij bij een receptie op het paleis. Deze stond helemaal in het teken van internationaal literair talent en de prestigieuze Miguel de Cervantes-prijs. Die wordt elk jaar uitgereikt aan een schrijver voor het gehele oeuvre.

Hierbij verscheen Felipe zoals we gewend zijn strak in ’t pak. En hoewel Letizia er nog wel eens voor wil kiezen om met haar marido te matchen in een trendy powerpak, koos zij dit keer voor een prachtige lentejurk van het merk Lady Pipa.

Gewaagd detail

Van de voorkant ziet deze fleurige japon er nog redelijk kuis uit. Zo verraadt een blik op de website van het merk dat de (overigens zeer betaalbare) jurk eigenlijk een hoge split voor heeft, maar die heeft Leti strategisch verhuld met een dieproze onderrok. Maar dan is er de achterkant..

…waar we een sensueel cut-out detail spotten op de onderrug van de royal dame! De designer-muiltjes van Carolina Herrera en pareloorbellen geven de feminiene jurk een elegante finish.

Cut-out koningin

Dit is niet de eerste outfit met een strategisch ventilatievenster dat we van Leti gezien hebben. Zo kwam de Spaanse royal eerder dit jaar nog tevoorschijn in een nepbontje en een nauwsluitende jurk met een kanten cut-out op de hals, en laat de reina ook nu en dan haar buikspieren van een frisse bries genieten. En natuurlijk kunnen we deze niet vergeten…

Koningin Letizia komt aan bij het ‘Festival de Cine Ópera Prima Ciudad de Tudela, november 2022. Beeld: ProShots

Koningin Letizia verraste eind 2022 bij aankomst op een filmfestival namelijk met een gapend gat in haar rok. Dit item komt uit de collectie van H&M in samenwerking met TOGA ARCHIVES en de bedoeling van dat gat is, volgens de designer, dat je zelf kunt bepalen hoeveel blote huid je laat zien.

Nu de temperaturen weer stijgen, is het dus afwachten welk gatenkaas-item Leti als volgende uit haar kast trekt. Misschien kan Máxima haar een Claes Iversen-exemplaar uitlenen?

Bron: Instagram @royalfashionpolice, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

 

Laatste nieuws