Vier Moederdag met 40% korting op Beau Monde

Zet je moeder in't zonnetje!

Moederdag is dé dag waarop we de lieve mama’s in ons leven in het zonnetje zetten. Of het hier nu gaat om je bloedverwant of je chosen family: moeders verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Daarom heeft Beau Monde nu een bijzonder leuke actie!

Met je moeder deel je (bijna) alles, toch? Van updates uit je vriendenkring tot roddels over de buren: met een rosé of wijntje erbij hebben we het bijzonder graag over allerlei nieuwtjes. En om altijd up to date te blijven van royals, society, celebs, en alle andere leuke nieuwtjes op gebied van glamour, uit, culinaire ervaringen en BN’ers, is een abonnement op Beau Monde natuurlijk onmisbaar.

Verwennerij

Bijzonder fijn dus, dat je via beaumonde.nl/moederdag ruim een maand lang kunt proeven van Beau Monde met maar liefst 40% korting. Dat betekent dat je drie edities vol glamour, fashion, celebrities en royalty op je deurmat ontvangt, voor slechts €12,50!

Helemaal up to date

Iedere nieuwe editie zit bomvol glamour-nieuws. Van interviews met BN’ers als Patty Brard, Quinty Trustfull, Patricia Paay en Sylvia Geersen, tot binnenkijkers bij de leukste celebrities. En dan hebben we het nog niet eens over onze red carpet-rubriek, alle juicy royalty-nieuwtjes die je wellicht ontgaan zijn, en uitgebreide fashion-inspiratie. Kortom: waar wacht je nog op?

Laatste nieuws