Jarige prinses Charlotte lijkt op nieuw verjaardagskiekje sprekend op haar vader

Hoera!

Hiep hiep hoera voor de jarige dochter van hertogin Kate en prins William. Prinses Charlotte, vierde in de lijn van de Britse troonopvolging, blaast vandaag acht kaarsjes uit!

Nieuwe foto

Her Royal Highness Princess Charlotte Elizabeth Diana of Wales, ofwel kleine Charlotte, werd (alweer!) acht jaar geleden geboren in het St Mary’s Hospital. Reden voor een feestje! Traditiegetrouw delen de Waleses vandaag een nieuwe foto van hun razendsnel opgroeiende dochter. Voor de speciale gelegenheid heeft het koninklijk paar een prachtig portret uitgebracht, gemaakt door prinses Kate op het terrein van Windsor. Op de zoete foto zie je een stralende prinses Charlotte met een enorme grijns op haar gezicht.

Sprekend haar vader

Onder de foto die de trotse ouders de wereld in slingeren, regent het – naast hartelijke verjaardagswensen – reacties over hoe de kleine Charlotte op haar vader lijkt. “Ze lijkt net op haar vader!”, klinkt het. “Ze is Williams mini-me”, stelt iemand. Een ander merkt op “Je kunt William echt in haar terugzien, ze lijken zoveel op elkaar!” Enne, daar zijn wij het helemaal mee eens!

Verschillende royalty-fans leggen op sociale media ook foto’s van de jonge prinses en haar vader naast elkaar. En wat blijkt? Prinses Charlotte lijkt inderdaad sprekend op haar vader in zijn jongere jaren. Enne, wat een leuke lieve meid in wording. Afijn, wij zijn natuurlijk al jaren helemaal in de gloria van de kleine prinses.

Bron: Instagram @princeandprincessofwales, @katemiddletonprincessofwales | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws