[Gesloten]Fabulous Friday: maak 3x kans op 2 tickets voor feelgood-film Book Club: The Next Chapter

Met wie ga jij?

Het is weer vrijdag, en dat betekent dat het weer tijd is voor een Fabulous Friday! Dit keer mag Beau Monde tickets weggeven voor de heerlijke film Book Club: The Next Chapter

Vriendinnen

We hebben dit keer een heus primeurtje, want Book Club: The Next Chapter komt vandaag uit! In deze heerlijke feelgood-film staat het leesclubje van Diane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen) en Carol (Mary Steenburgen) centraal. De vier dames-op-leeftijd zijn goede vriendinnen, en besluiten de girls trip te maken die ze nooit gehad hebben. En dus is het inpakken geblazen, en op naar bella Italia!

Hier komen echter verschillende geheimen boven water, en wat een ontspannen vakantie had moeten worden, loopt uit op een gigantisch avontuur kriskras door het Mediterraanse land.

Steamy

Book Club: The Next Chapter is het vervolg op de succesvolle film Book Club, waarin we worden voorgesteld aan de hechte groep vriendinnen. Zij besluiten na het lezen van de 50 Shades-boeken elk op hun eigen manier om hun liefdeslevens een nieuwe impuls te geven. Met steamy gevolgen!

book club the next chapter

In dit sfeervolle vervolg blijkt de relatie tussen Vivian en Arthur (Don Johnson) die in het eerste deel tot bloei is gekomen een groot succes te zijn, en de twee zijn zelfs van plan om in het huwelijksbootje te stappen! De reis staat dan ook in het teken van een vrijgezellenfeestje op locatie voor ‘Viv’, met alle cheeky humor die daarbij hoort. Kortom: een perfecte film om samen met jouw eigen bestie te bezoeken – of misschien leuk om jouw mams deze Moederdag te trakteren op een stel tickets!

Win, win, win

Heb je nu ook helemaal zin gekregen om met een bak popcorn te genieten van deze film? Dan hebben we goed nieuws! Beau Monde mag namelijk drie keer twee kaartjes weggeven voor Book Club: The Next Chapter. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is onderstaand formulier invullen.

Let op: je kunt je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot 19 mei. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Triple P Entertainment zullen delen als je wint.

Laatste nieuws