Meghan Markle en prins Harry kiezen voor bijzonder vervoer bij de Ms. Foundation Women of Vision Awards

De outfits waren glamour, het vervoer iets minder.

Afgelopen dinsdag was het weer tijd voor de Ms. Foundation Women of Vision Awards, en tot grote verbazing van fans verschenen daar Meghan Markle, prins Harry en haar moeder Doria Ragland samen op de zwarte loper. En het drietal koos voor bijzonder vervoer.

Royal rental

Meghan Markle had voor de speciale avond haar neutrals in de kast gehangen, en ging voor een strapless gouden midi-jurk van het merk Johanna Ortiz. Hoewel zij er die avond heel glamoureus uitzag, was haar aankomst op het evenement niet zo blits. Zo werden Meghan, prins Harry en haar moeder Doria Ragland naar de uitreiking gereden, en kwamen ze binnen via het naburige autoverhuurbedrijf van Hertz.

Meghan Markle
Meghan, prins Harry en Doria banen zich een weg door de showroom. Beeld: NL Beeld

Een hilarisch gezicht, en dat vinden ook een hoop fans op Twitter. Zo schrijft iemand: “Ik begrijp het niet! Waarom het Hertz-kantoor?” Een andere fan merkt op dat zelfs de medewerkers van het autoverhuurbedrijf verbaasd zijn en schrijft bij de video: “Kijk eens naar het gezicht van de verhuurster van Hertz!”

Ms Foundation

De avond werd voorgezeten door activiste, journalist, feministisch icoon én bestie van Meghan, Gloria Steinem, die tevens de mede-oprichter is van Ms Foundation. Tijdens haar speech vertelt de hertogin dat ze door de organisatie geïnspireerd en gedreven blijft. “Het stelde me in staat te erkennen dat een deel van mijn grotere waarde en doel in het leven was om te pleiten voor degenen die zich niet gehoord voelden, om op te komen tegen onrechtvaardigheid en niet bang te zijn om te zeggen wat waar is en wat rechtvaardig is en wat juist is”, aldus de hertogin.

Bekijk hieronder de foto’s van het evenement!

Na de kroning

Dit evenement was het eerste openbare evenement dat Harry en Meghan samen bijwoonden sinds hij eerder deze maand de solo-reis maakte naar de kroning van de koning. Meghan bleef toen achter in Californië met hun twee kinderen Archie en Lilibet.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws