Prins William en zijn verrassende plus één wonen bijzondere première bij

Samen brachten ze een heel belangrijk doel onder de aandacht.

Waar we William vaak weten te spotten met prinses Kate als plus één, was de prinses van Wales afgelopen dinsdagavond nergens te bekennen. Sterker nog: Wills had dit keer een heel andere plus één aan zijn zijde. Dit keer was het namelijk zijn tante Sophie, hertogin van Edinburgh, met wie hij samen een erg belangrijk doel onder de aandacht heeft gebracht. 

Verrassende plus één

Afgelopen dinsdagavond verscheen William samen met zijn tante in Battersea Power Station om de film Rhino Man van The Royal Foundation, georganiseerd door United for Wildlife, te bekijken. In deze film worden de gevaren waar de wildlife rangers mee te maken krijgen, in beeld gebracht.

En dat Wills zijn tante mee heeft genomen naar juist dít event, is iets waar hij over na heeft gedacht. De hertogin van Edinburgh heeft namelijk zelf ook een grote interesse in de bescherming van wilde dieren. Kensington Palace liet daarnaast al eerder die dag weten dat Sophie ‘verheugd was om zich vanavond bij de prins van Wales te voegen op het evenement om haar steun te betuigen aan United for Wildlife’.

William

Anton Mzimba

De film gaat over de in 2022 vermoorde wildlife ranger Anton Mzimba, iemand die prins William ook goed kende. “De moord op Anton Mzimba herinnert ons aan de dagelijkse gevaren waarmee alle rangers over de hele wereld worden geconfronteerd”, sprak de prins tijdens het evenement. “Ik ben er trots op dat zijn leven en legacy worden erkend in Rhino Man.”

“Dit is geen last die ze alleen zullen dragen”, vervolgde hij. “Een effectieve reactie op de wrede misdaad vereist aandacht en samenwerking in de hele keten van criminele activiteiten, niet alleen in de frontlinie. Dat is de reden waarom United for Wildlife actie heeft ondernomen om ervoor te zorgen dat degenen die betrokken zijn bij wildlife misdaad zullen worden geconfronteerd met een internationale reactie die net zo krachtig en gecoördineerd is als elke ernstige en georganiseerde misdaad.”

Bron: People | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws