Babynieuws! Koningin van Bhutan in verwachting van derde kindje

Gezinsuitbreiding op komst!

De geruchten kwamen steeds meer op gang nadat koningin Jetsun van Bhutan gespot werd met een bolle buik, maar nu is de officiële aankondiging dan eindelijk daar! De koning en koningin van Bhutan verwachten in de herfst hun derde spruit. 

Officiële aankondiging

De geruchten begonnen te ontstaan nadat koningin Jetsun een bezoek bracht aan een heilige plek in Jordanië begin deze maand. Royalty-watchers viel het meteen op dat de koningin op de foto’s een best wel bolle buik had. Echter was het lastig om er een vinger op te leggen omdat er nog geen officiële baby announcement was gedaan. Maar nu, een aantal dagen later, is die aankondiging er eindelijk!

Op de officiële Instagram-accounts van de koning en koningin van Bhutan deelde ze het spannende, maar heugelijke nieuws: “Hunne Majesteiten De Druk Gyalpo en Gyaltsuen zijn blij om het nieuws te delen dat Hare Majesteit in verwachting is van hun derde kind, dat verwacht wordt in de vroege herfst. Hunne Majesteiten willen iedereen bedanken voor hun voortdurende goede wensen en gebeden.”

Namen

Het koninklijke koppel verwelkomde hun eerste kind in 2016 en in 2020 hun tweede. Echter, bleef de naam van hun eerste spruit nog een lange tijd geheim. Zo werd de naam van hun tweede kind vier maanden na zijn geboorte bekendgemaakt, maar óók die van hun eerste zoon. Zo werd er bekendgemaakt dat de oudste Gyslsey Jigme Namgyel heet en de tweede Jigme Ugyen Wangchuck. Hm, hoelang zou het duren voordat het koppel de naam van hun aankomende spruit bekend gaan maken?

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws