Ahw: zo zag Holly Mae Brood er vroeger uit

Eén ding is zeker: de knappe dame is geen spat veranderd.

Holly Mae Brood is hét getalenteerde multitalent van Nederland, zo kunnen we wel stellen. De knappe dame in kwestie kan acteren, presenteren, dansen én zingen. Maar hoe zag Holly er vroeger eigenlijk uit? Wij doken in de Instagram-archieven!

Jonge jaren

We kunnen nu al enkele seizoenen van Love Island genieten van de presentatieskills van Holly Mae, en wat doet ze het goed. Daarnaast ziet ze er ook altijd uit om door een ringetje te halen, wat nóg een pluspunt is. De actrice schitterde altijd in mooie outfits wanneer ze een bezoekje bracht aan de villa en dat doet ons afvragen hoe ze er vroeger uitzag. En gelukkig is daar Instagram!

Grote liefde

De throwback-foto’s van de Brood-telg gaan way back. Zo staat haar Insta-feed veelal vol met kiekjes van vrienden, haar grote liefde Soy – natuurlijk – en van leuke klussen die ze heeft mogen doen. Met haar liefde Soy is ze al een hele lange tijd samen. Zo verklapte ze vorig jaar nog hoe de twee hun relatie zo spannend houden na zoveel jaar. Op die vraag antwoordde Holly dat de twee naast chillen op de bank, ook regelmatig leuke dingen doen buitenshuis.

En omdat de twee al jaren bij elkaar zijn, scrolden we de Insta-feed van de actrice even goed door. En wat blijkt? Er staan ook nog té schattige kiekjes op de van de jonge Holly en Soy!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)

Schattige kiekjes

Oké, Holly is dus geen spat veranderd in al die jaren, maar hoe zag ze er als klein meisje eigenlijk uit? Wij hebben het antwoord al voor je: über schattig. En hoewel je de kleine Holly ook op deze foto’s meteen kunt herkennen, kunnen we het niet laten om deze te schattige kiekjes te delen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)

Leuk nieuws (?)

Hoewel Holly haar presentatieskills al een tijdje niet meer hebben kunnen bewonderen, lijkt dat wellicht bijna verleden tijd. RTL is namelijk druk op zoek naar nieuwe kandidaten voor Love Island. En als de productie het oude vertrouwde presentatieduo Holly en Viktor weer weet te strikken voor het nieuwe seizoen, zijn wij er natuurlijk als de kippen bij, toch?

Bron: Grazia, Love Reality | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws