Soy Kroon over zijn moeder: ‘Mijn grootste liefde’

'Ik vind het heel knap hoe mijn moeder het in haar eentje doet', vertelt hij.

Soy Kroon kennen we als de knappe acteur, zanger, presentator én de grote liefde van Holly Mae Brood. Maar naast zijn beeldige vriendin heeft Soy nog een waanzinnige vrouw in zijn leven: zijn moeder. In de nieuwste Beau Monde onthult hij dat hij stiekem best wel een moederskindje is.

Liefde geven

Je kunt ‘m van alles noemen, maar een alfamannetje is Soy absoluut niet. Hij verzorgt zijn planten alsof het z’n kinderen zijn, probeert te allen tijde positief te blijven, én gaat door het leven onder het levensmotto ‘Geef liefde, dan krijg je liefde terug’. “Mensen vinden het vaak cliché als ik dat zeg, maar ik denk oprecht dat we zo in elkaar zitten”, vertelt hij. “Als je liefde geeft, dan kun je over het algemeen ook liefde terug verwachten. Waarom zou je vervelend, naar of jaloers tegen elkaar doen? Ik geloof daar niet zo in.”

Moederlief

Op de vraag wie zijn grootste liefde is, onthult Soy: “Ik hou heel veel van mijn vriendin Holly, maar mijn moeder is mijn grootste liefde. M’n ouders zijn inmiddels gescheiden en ik vind het heel knap hoe mijn moeder het in haar eentje doet. Het is echt stoer hoe ze bezig is met haar eigen huisje, een vriendenkring heeft opgebouwd en leuke dingen voor zichzelf organiseert.”

Tuinhuisje

Omdat zijn moeder in Eindhoven woont, ziet Soy haar niet veel. Appen daarentegen gebeurt dagelijks. “Ik ben in die zin een moederskindje, maar het is ook weer niet zo dat ik haar de hele tijd om advies vraag. Mijn doel is om over een paar jaar een groter huis of appartement in Amsterdam te hebben met een tuinhuisje waar mijn moeder in kan slapen, zodat ze vaker hierheen kan komen. Dat zou ik heel leuk vinden.”

Dit artikel is afkomstig uit de allernieuwste Beau Monde. Die ligt nu in de winkels. 

Interview: Fleur Baxmeier | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws