Royale vacature: word hondenoppas voor een ton

Hondenliefhebbers opgelet!

Net zoals veel van ons, zijn ook de aller rijksten vaak de trotse baasjes van verschillende huis- of uh, pardon, villa-dieren. Maar zelf de hond verzorgen en uitlaten? Dat besteden ze toch liever uit. Want waar je een nanny kunt regelen voor je kinderen, kan dat natuurlijk ook voor je hond. Dream job alert! Deze vacature wil je als hondenliefhebber zeker even goed bekijken, want een familie uit Londen biedt een salaris van wel 100.000 pond!

Functiebeschrijving

Je moet niet alleen passen op twee super schattige pups, ook kom je bij deze familie in te wonen in hun riante woning in Kensington, London. Wat wordt er van je verwacht? Volgens de functiebeschrijving moet je ‘ongeëvenaarde zorg en aandacht voor de honden hebben en ze behandelen als gewaardeerde leden van het gezin’. Denk bijvoorbeeld aan het voeren en verzorgen van de pups, maar ook moet je er voor zorgen dat ze regelmatig bewegen en spelen. Eigenlijk moet je dé ultieme dog mom zijn en ben je verantwoordelijk voor alles wat er maar bij komt kijken. Van administratie tot het vergezellen van de viervoeters tijdens zowel binnenlandse als internationale reizen.

Klinkt dit voor jou nou als muziek in de oren? Dan kun je hier solliciteren.

Vereisten

Het baasje van de pups betaalt je royaal uit: namelijk een salaris van 100.000 pond, maar om daarvoor in aanmerking te komen moet je natuurlijk wel aan een aantal eisen voldoen. Zo moet je kunnen aantonen dat je voldoende ervaring hebt als professionele hondenoppas. Het liefst staat er een oppas adresje bij een andere zeer vermogende familie op je Curriculum vitae. Ook wordt verwacht dat je de nodige kennis hebt over honden en hun gezondheid en dien je in bezit te zijn van een rijbewijs. Tot slot moet je ervoor openstaan om op onregelmatige tijden te werken én moet je discreet kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie.

Klinkt als de droom van een hondenliefhebber, als je het ons vraagt. En voor die £100.000, gaan wij deze vacature ook serieus overwegen!

Bron: Metro | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws