Fijne deal: 10x Beau Monde & Dare To Love-set van DÉCAAR voor maar €70

Van €288 voor €70!

Abonneer je nu op 10 x Beau Monde en ontvang de Dare To Love set (t.w.v. €218,90) cadeau! Deze fijne set bevat vier DÉCAAR-producten en een effectieve DÉCAAR-tool waarmee je de huid gegarandeerd heel blij maakt. De set is bovendien prachtig verpakt in een luxe geschenkverpakking.

Luxe deal

Beau Monde en DÉCAAR hebben de handen ineengeslagen om je een bijzonder fijn pakket te kunnen bieden. In plaats van €288,90 krijg je de nu 10 edities van Beau Monde in je brievenbus én de luxe Dare To Love-set van DÉCAAR voor slechts €70.

Blijmakers voor je huid

In het Dare To Love-pakket zitten vier fijne producten waarmee je je huid voedt, hydrateert, en revitaliseert…én een kleine verrassing.

decaar

OXYGEN HYDRO 24HR (t.w.v. €53,20): een 24-uurs verzorging voor alle huidtypen. Deze lichte crème wordt gemakkelijk en snel opgenomen door de huid, en verbetert en herstelt de vochtbalans. Bovendien zorgt de Oxygen Hydro 24HR voor intensieve cellulaire revitalisatie.

OXYGEN MASK (t.w.v. €44,50): een rijk voedend masker, voor alle huidtypen. Kalmeert, hydrateert en herstelt alle huidfuncties, dankzij verhoging van het zuurstofniveau van de cellen. Het Oxygen Mask kan ook als leave-on masker gedurende de nacht worden ingezet, voor krachtige hydratatie.

OXYGEN SCRUB (t.w.v. €43,70): de huid krijgt een werkstoffen-boost, waardoor alle huidfuncties intensief worden hersteld. Reinigt de poriën en geeft een natuurlijke glans en gezonde huid. Verhoornde huidcellen worden op een zachte en effectieve wijze verwijderd. Vermindert onzuiverheden.

BRIGHTENING & ANTI-AGING HAND CREAM (t.w.v. €25,80): vermindert pigmentvlekken, en zorgt voor intensieve verzorging en hydratatie van de huid. De speciale technologie legt een beschermende laag zodat de handen heerlijk zacht worden en minder snel uitdrogen.

FACE MASSAGER (t.w.v. €51,70): stimuleert de bloedcirculatie en bevordert de afvoer van afvalstoffen. Rimpels nemen door de massage af en worden voorkomen, en de huid en de gezichtscontouren worden verstevigd.

decaar

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2023 en zolang de voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Abonnement loopt automatisch door. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Beau Monde kost in de winkel €6,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op https://aboland.nl/algemene-voorwaarden/. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.land/digitaal-lezen.

Laatste nieuws