Gespot: Kate in glamoureuze blazerjurk bij de National Portrait Gallery

Kate zag er weer uit om door een ringetje te halen!

Gister stond ze nog bij de optocht van de Orde van de Kousenband en vandaag verscheen prinses Kate alweer bij de heropening van de National Portrait Gallery. Voor deze gelegenheid trok de prinses een uiterst glamoureuze blazerjurk uit de kast van het merk Self-Portrait – toepasselijker kan bijna niet.

National Portrait Gallery

De heropening was ongetwijfeld speciaal voor de prinses van Wales. Ze is namelijk beschermvrouwe van de National Portrait Gallery. Als onderdeel van haar bezoek bekeek Kate een tentoonstelling met portretten van Yevonde, een baanbrekende vrouwelijke fotografe. Ook schudde ze de hand met Jamie Fobert, een projectarchitect, én keuvelde ze erop op los met Tracey Emin, de bekroonde kunstenaar die de opdracht kreeg om kunstwerken te maken voor de nieuwe deuren van de galerie.

Beeld: NL Beeld / PA Images

Blazerjurk

Om in het thema van het werkbezoek te blijven, trok Kate een beeldige blazerjurk uit de kast van het merk Self-Portrait. Dit is zeker niet de eerste keer dat we de prinses in een van de creaties van het label zien verschijnen. De prinses is namelijk weg van de blazerjurken die Self-Portrait maakt. Zo verscheen ze voor het eerst in zo’n elegante look met een midi-jurk op de receptieavond ter ere van de publicatie van haar fotoboek Hold still. Tijdens de Queen’s Platinum Jubilee Party vorig jaar droeg ze een andere variant van de japon.

Beeld: NL Beeld / PA Images

Deze witte midi-jurk van metallic bouclé en chiffon maakt nu dus ook deel uit van haar koninklijke garderobe. Volgens de style-experts van The Royal Fashion Police maakt Kate de glam-look af met een stel suède zwarte hakken van het merk Aquazzura en een bijpassend tasje van Chanel. Een paar neppe diamanten hangers in de oren et voilà! Kate zag er weer uit om door een ringetje te halen!

Bron: Hello Magazine, Royal Fashion Police | Beeld: NL Beeld / PA Images

Laatste nieuws