Letizia verbluft opnieuw in betaalbare top

Erbij lopen als een koningin? Tegenwoordig kan het voor een heel bescheiden prijskaartje.

Als er iemand is die weet hoe je budget outfits tóch een kostbare, royal look kunt geven, dan is het Letizia wel. Steeds vaker verschijnt de koningin in betaalbare items, en ook gisteren bewees ze opnieuw dat royal fashion geen royal prijskaartje hoeft te hebben.

Bescheiden prijskaartje

Letizia stelt nooit teleur met haar looks. Van koninklijke glamour met alles erop en eraan, tot casual, zomerse looks voor op vakantie: de Spaanse koningin weet precies hoe ze in elke outfit de show kan stelen. Maar een recente ontwikkeling waarvan we zo vrij zijn om die te constateren, is dat aan Leti haar looks steeds vaker een bescheiden prijskaartje hangt. Onlangs werd de koningin al in een Stradivarius-broek gespot, en ook afgelopen week maakte ze verschijning in een betaalbare jurk.

Nude look

Ook gisteren, toen Letizia in de royal agenda een meeting met de Spaanse leden van het nationale team voor de FIFA Women’s World Cup had staan, verscheen ze in een verbluffende en opnieuw betaalbare look. De beige top van Massimo Dutti is van de collectie van afgelopen seizoen en heeft de koningin voor slechts een kleine 40 euro op de kop getikt. De witte pantalon van Carolina Herrera is een bekend item uit Leti’s kledingkast, en ook de sleehakken zagen we eerder. De juwelen in haar oren van een ruime duizend piek zien we voor deze keer maar door de vingers.

Bron: NL Beeld

Blote armen

Na het succes van Leti’s stunning outfit afgelopen week, lijkt de koningin de blote-armentrend vrolijk door te zetten. En geef haar eens ongelijk: met zulke armen zouden wij ook het liefst iedere dag in mouwloze japonnetjes verschijnen!

Bron: UFO No More, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws