Sylvia Geersen verbluft met nieuwe coupe: ‘Short hair’

'Altijd dat lange haar. Ik ben het helemaal zat'

Sylvia Geersen is zolang als we haar kennen gezegend met een prachtige bos lange, bruine lokken. Prachtig, maar het model vond het kennelijk tijd voor een rigoureuze verandering. Op Instagram laat ze zien hoe ze haar lange haren verruilt voor een frisse, korte coupe. En natuurlijk staat het ‘r weer beeldig.

De Bachelorette

Sylvia Geersen speelde afgelopen seizoen de hoofdrol in De Bachelorette. Een grote groep knappe mannen reisde speciaal voor het model af naar Zuid-Afrika, in de hoop de liefde te vinden. Hoewel de vonk tussen haar en Joris al snel oversloeg, hield Sylvia het tot het allerlaatste moment spannend. Toch was het geen verrassing toen de kapitein de laatste roos kreeg. Inmiddels zijn de twee nog altijd samen en gelukkiger dan ooit.

Nieuwe coupe

We kennen Sylvia natuurlijk allemaal als de bloedmooie brunette met lange lokken, maar daar heeft ze afgelopen donderdag verandering in gebracht. Ze heeft namelijk haar lokken ingeruild voor een korte look. “Een hele goedemiddag”, begint ze donderdag haar Insta-verhaal. “Nou uh, we gaan voor een andere look. We gaan voor kort haar”, om maar meteen met de deur in huis te vallen. “Ook wel een keer leuk, altijd dat lange haar. Ik ben het helemaal zat”, lacht de beauty.
Dat Sylvia letterlijk álles kan rocken, blijkt wel weer wanneer ze een paar uur later een prachtige foto deelt van haar nieuwe look. “Fresh new healthy hair“, staat er bij de foto. Wauw!

Bron: Instagram @sylviageersen

Gezinsuitbreiding?

Nieuwe lover, nieuwe look – Sylvia heeft het goed voor elkaar. Maar wanneer is het tijd voor gezinsuitbreiding? In een interview met Farja Farvadin in de Moederdag Special van RTL onthulde het model dat ze niet kan wachten op een kleine spruit. “Als het aan mij had gelegen, had ik vandaag nog naar de dokter gegaan om te zeggen: haal dat ding (spiraaltje, red.) eruit. Ik had al een afspraak ingepland, maar die heb ik afgezegd.”

Kortom, het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat Sylvia en Joris hun geluk niet met z’n tweetjes maar met z’n drieën delen. En dat is ze natuurlijk van harte gegund!

Bron: Grazia, Instagram @sylviageersen | Beeld: NL Beeld, Instagram @sylviageersen

Laatste nieuws