Ha! Ook Anna Wintour kijkt fashion-inspiratie af bij Kate

Een bijzonder stijlvol duo!

Deze week maakte ook de first lady of fashion, Anna Wintour, haar opwachting in de Royal Box bij Wimbledon. En wat bleek? De legendarische Vogue-hoofdredacteur zou maar zo eens voor haar outfitje naar prinses Kate gekeken kunnen hebben.

Wimbledon

In de Royal box langs het heilige veld van Wimbledon passeren deze weken allerhande koninklijke connecties en bekende celebs de revue. Wimbledon is anno nu immers méér dan een iconisch tennistoernooi alleen. Het is een waar social event voor de ton – zien én gezien worden, zul je.

Bijna elk jaar spotten we de Waleses dan ook wel langs de lijn – Kates outfits bij het tennistoernooi zijn al jarenlang een bron van zomerse wardrobe envy. Ook de Vogue-hoofdredactrice lijkt de outfits van la Middleton te kunnen waarderen, blijkt nu.

Fashion icon

Zeg nou zelf: dit designerkleedje van Dame Anna Wintour…

anna wintour
Beeld: NL Beeld

…lijkt toch wel behoorlijk op deze Jenny Packham-jurk die Kate in 2018 al droeg…

Beeld: NL Beeld

…of deze Dolce & Gabbana-outfit uit 2017?

Kate Wimbledon
Beeld: NL Beeld

Balenciaga, darling

Overigens is dit niet de eerste keer dat la Wintour deze japon uit de kast trekt. Het vrolijk gestipte kleedje van Balenciaga (à 4500 euro) droeg ze namelijk ook al eens naar een luxe diner van de Kering Foundation…

anna wintour rania iman
Beeld: NL Beeld

…waar ze op haar beurt weer vrolijk kon keuvelen met de Jordaanse royals! Anna heeft duidelijk een flair voor royal stijl, zo blijkt maar weer. Wie weet wat de Vogue-topvrouw aantrekt voor haar volgende Wimbledon-verschijning.

Bron: Balenciaga, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws