Snoezig: Hella Huizinga als klein meisje

Toen al een fashionista!

Hella Huizinga kennen we als een optimist, een workaholic, maar vooral ook als een fashionista die er al-tijd geweldig uitziet. Daarom zijn we benieuwd: zag Hella er altijd al zo beeldig uit? We doken de archieven in.

Gevoelige powervrouw

We leerden Hella voor het eerst kennen toen ze opdook in The Real Housewives of Amsterdam. Tussen alle roddelende en modder gooiende dames kwam zij naar voren als Miss Zwitserland: de neutrale factor, maar óók degene die ruzies probeerde te sussen en het positieve van situaties wist in te zien. Bovendien zagen we haar als een powervrouw die van aanpakken weet, maar was ze ook niet bang om haar kwetsbare kant te laten zien.

Columnist

Hella’s verschijning in het veelbesproken programma was voor Beau Monde reden genoeg om haar te verwelkomen als onze nieuwe columnist. “Iedereen gaat door ups en downs in zijn of haar leven. Ik geloof erg in zelfontwikkeling, om te blijven werken aan mezelf. Daarom wil ik dat graag delen. Het leven is niet altijd zo perfect als het soms overkomt”, zei ze daar destijds over. Inmiddels genieten we al een aantal maanden van Hella’s verhalen over uiteenlopende onderwerpen. Van haar werk als onderneemster tot relaties – alles komt aan bod.

In de opnames van The Real Housewives of Amsterdam zag Hella als één van de Housewives er natuurlijk beeldig uit, maar ook als we een kijkje nemen op Hella’s Instagram, is er uit de kleine duizend kiekjes niet één te vinden waarop ze niet van het beeld afspat. Dat maakt ons nieuwsgierig: was Hella op jongere leeftijd ook al zo ontzettend knap?

Privéleven

Waar Hella in The Real Housewives of Amsterdam zo nu en dan best openhartig sprak over haar privéleven, zien we daar op haar Instagram-profiel minder van terug. De blondine deelt met enige regelmaat de meest prachtige kiekjes, maar het blijft veelal bij (fabuleuze) selfies en recente foto’s vanaf de meest uiteenlopende bestemmingen. Op een enkel kiekje verschijnt Maria Tailor of een van Hella’s andere goede vriendinnen, maar haar familie blijft buiten de schijnwerpers.

Het was dan ook even zoeken naar een foto waarop Hella als klein meisje te zien is. Maar… na lang scrollen hebben we er één gevonden!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELLA HUIZINGA (@hellahuizinga)

Al heel wat jaren geleden postte Hella deze foto waarop ze als 3-jarig meisje te zien is. “3 Years old and already a small fashionista with my fake lipstick and fashionable coat (upside down 😄)“, schreef ze destijds bij de foto. En we moeten toegeven: ze is inderdaad geen spat veranderd. Zo zie je maar weer: je kunt het meisje wel uit de glamour halen, maar de glamour niet uit het meisje.

Nieuwe columns

Afijn, nu is bevestigd dat Hella inderdaad altijd al een fashionista in hart en nieren is geweest, kunnen we alleen nog maar meer uitkijken naar meer van haar columns. In het laatste nummer van Beau Monde schreef ze over het reilen en zeilen van haar werk, en dat er zo nu en dan ook weleens flink wat misgaat. Wij zijn benieuwd: zal ze de volgende keer dan eindelijk eens verklappen hoe ze er toch altijd zo geweldig uitziet?

Bron: Beau Monde archief, Instagram @hellahuizinga | Beeld: NL Beeld, Instagram @hellahuizinga

Laatste nieuws