Sarah Ferguson vertelt openhartig over impact operatie: ‘Ze snappen het niet’

Er werd vorige maand borstkanker bij de hertogin vastgesteld.

Eind vorige maand deelde Duchess of York, Sarah Ferguson, heftig nieuws: er was borstkanker bij haar vastgesteld, en daarvoor was zij onder het mes geweest. Gelukkig maakt de hertogin het naar omstandigheden goed. Toch weegt het herstel haar soms extra zwaar, deelt ze deze week in haar podcast.

Diagnose

Het moet flink schrikken geweest zijn voor Fergie: bij een routinecontrole werd door haar arts borstkanker aangetroffen. In een vroeg stadium, goed te opereren – maar natuurlijk maakt dat het nieuws niet minder heftig.

Inmiddels is de hertogin herstellende van haar operatie, en dat doet ze lekker thuis, op de bank, met de beentjes omhoog en Wimbledon op de tv. Dit onthult ze in haar podcast Tea Talks with the Duchess and Sarah.

Moeizaam

Zo verklapt ze dat haar viervoeters er minder blij mee zijn dat ze het rustig aan doet. “Met zeven honden…zij snappen niet dat ik niet zo mobiel ben als eerder. Dus zij denken: ‘Hallo! Come on! Het draait allemaal om mij!'”

Onder die zeven honden van de hertogin en haar ex-man, prins Andrew, bevinden zich ook de twee laatste viervoeters van wijlen Queen Elizabeth, Sandy en Muick. Sarah legt uit: “Ze zijn gewend dat er mensen zijn die ze uitlaten. Dus ze kijken naar mij van…’Wat is je punt? Je zit met de benen omhoog naar Wimbledon te kijken!'”

Tja…eens een verwende viervoeter, altijd een verwende viervoeter!

Steun

Gelukkig kan Sarah ook rekenen op een hoop steun en goede zorgen van haar naasten. Zo wist The Mail On Sunday al te melden dat dochter Eugenie (zelf kersvers bevallen) zo goed als ingetrokken is in de riante Royal Lodge.

Wellicht kan Euge binnenkort die vrolijke kwispelaars eens meenemen op een uitje – hoewel zeven honden én een wandelwagen wellicht iets te veel van het goede zijn…

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..