Hallo Hoogheid! Charlene straalt in smetteloos wit

Charlene op haar best!

Ze laat zich de afgelopen weken weer iets minder vaak zien, maar wanneer Charlene weer eens een uitstapje maakt, straalt ze des te harder. Zo blijkt vandaag wel weer uit een kiekje dat het prinselijk paleis van Monaco op Instagram deelde.

Zeldzame verschijning

Ruim een jaar lang was Charlene niet in Monaco te vinden, en na haar terugkeer liet prins Albert al weten dat HDH het rustig aan zou doen qua royal engagements. En dat hebben we geweten, want manlief kwam met regelmaat in z’n uppie opdagen bij allerhande evenementen. Natuurlijk gunnen we Char alle rust van de wereld, maar we kunnen tevens niet ontkennen dat we de prinses graag haar opwachting zien maken – al is het al om te zien wat voor coupe of couturier de Doorluchtige Hoogheid die dag heeft kunnen bekoren.

Nelson Mandela

Inmiddels moeten we het al bijna een maand stellen met enkele karige foto’s van Charlene, die dan stijfjes poseert met manlief en allerhande prominenten. Van cheque voor het goede doel tot een spotlight voor de lokale rugbykampioenen: Char wil bést even poseren voor een fotomoment, maar c’est ça.

Zo blijkt ook vandaag weer. Afgelopen dinsdagavond woonden Charlene en Albert namelijk een benefietdiner bij voor het Prins Albert II van Monaco Fonds en het Anant & Vanashree Singh Fonds, en hier deelt het Monegaskische hof vandaag twee foto’s van via Instagram.

Uit de foto’s blijkt dat het prinselijk paar de avond doorbracht in goed gezelschap. Zo laat het hof weten dat onder andere H.E. Mevrouw Zenani Mandela-Dlamini, dochter van Nelson Mandela aanwezig was, en woonde ook Anant Singh, de producer van de film Mandela: Long Walk to Freedom het evenement bij.

Stralende verschijning

Charlene verblufte bovendien door te verschijnen in een hagelwit broekpak. Wij vermoeden dat het gaat om een witte variant van het Emporio Armani-pak dat zij eerder dit jaar al droeg in het zwart.

charlene albert
Beeld: NL Beeld

Toen nog met lichte lokken en een donker pak, en dit keer met een donkere coupe en een stralend wit pak: Charlene weet ook in neutrale tinten altijd indruk te maken. En eerlijk is eerlijk: het is ook bijzonder verfrissend om de hoogheid weer eens in een outfit te zien die niét van Akris is. Wie weet: zou ze voor haar volgende verschijning weer een budgetproof kleedje tevoorschijn halen?

Bron: Instagram @Palaisprincierdemonaco | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws