Twee druppels water: deze celebrity is de lookalike van Charlene

Zoek de verschillen!

Mocht er ooit een verfilming komen van het leven van prinses Charlene – het verhaal leent zich er uitstekend voor –dan weten wij wel welke actrice die rol perfect zou kunnen vertolken. Hare Doorluchtige Hoogheid heeft namelijk een ware dubbelganger.

Char & Char

Wel vaker worden er vergelijkingen gemaakt tussen prinses Charlene en de Zuid-Afrikaanse actrice Charlize Theron. Je kunt de filmster kennen uit actiefilms als The Huntsman of Mad Max: Fury Road.

Prinses Charlene en Charlize Theron. Beeld: NL Beeld

Zowel Charlene als Charlize stond altijd bekend om haar hoogblonde lokken – Charlene heeft die van haar inmiddels een ander kleurtje gegeven – en beide dames hebben dezelfde hoge junkbeenderen en scherpe kin.

De prinses en de actrice delen dezelfde kledingstijl, zijn even lang en ongeveer even oud (Char & Char schelen zo’n twee jaar en zijn nu allebei halverwege de veertig).

Prinses Charlene en Charlize Theron. Beeld: BrunoPress

En alsof dat nog niet genoeg gelijkenissen zijn, groeiden de voormalig Olympisch zwemster en de actrice ook nog eens op in hetzelfde Zuid-Afrikaanse stadje, Benoni. Zouden ze elkaar daar al eens tegen het lijf gelopen zijn, of is het wachten op een royalty-meets-Hollywood evenement voordat de paden van de twee lookalikes elkaar kruisen?

Bron: PureWow | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws