Hebberigmakend: dit zijn de leukste beautycollecties gebaseerd op Barbie the Movie

Deze items staan op onze wishlist!

Sinds Barbie the Movie eindelijk in de bioscoop draait zijn we obsessed door Barbie. En met de collecties van deze beautymerken wordt de Barbie-pret alleen maar groter:

OPI

Ook OPI wist een leuke samenwerking met Warner Bros. en Mattel binnen te harken. Dit leverde de OPI x Barbie the Movie Collectie op. In deze collectie zitten nagellaken met allemaal een verwijzing naar de Barbie-film. Zo zijn er lakjes met de naam ‘Best Day Ever’, ‘Hi Barbie!’ en ‘Hi Ken!’.

Charlotte Wooning

Hoe leuk is het om de iconische Barbie-schoen aan je ketting te hangen? Die vraag moet in de Rotterdamse sieradenmaakster Charlotte Wooning opgekomen zijn. Ze ontwierp daarom twee te leuke schoen-hangers: eentje in zilver en eentje in goud. Hier worden we hebberig van!

NYX Professional Makeup

In samenwerking met Warner Bros lanceerde NYX Professional Makeup de Barbie the Movie-collectie. Een limited edition collectie die is geïnspireerd op alle Barbie-kleuren en positieve energie van de film. Wat je kunt verwachten? Mini-oogschaduwpaletten mét een Butter Gloss-sleutelhanger, minipalet met twee blushes, een highlighter, oogpotloden én een Flip Phone Mirror. Hoe leuk!

Mermade Hair

Mermade Hair weet als geen ander dat Barbiecore hot is! Alle tools van het merk zijn voorzien van een prachtige roze kleur. Mermade Hair realiseerde dan ook de Mermade Hair x Barbie-samenwerking. Met deze tools creëer je de ideale Barbie-blowout, Barbie-krullen of Barbie-waves. Wij zijn fan!

 

Westwing

Als bonus tippen we je nog even de items van Westwing. Zo kun je met alle producten van Westwing je eigen Barbie Dreamhouse creëren. Op zoek naar een roze kasten, beddengoed, stoelen, banken, accessoires en nog veel meer? Je vindt het bij Westwing!

Barbie the Movie

En mocht je het gemist hebben? Barbie the Movie draait vanaf nu in de bioscoop. Of de film de moeite waard is? Absoluut! De film is een paar dagen na de release al een enorm succes én heeft verschillende records verbroken, deelt Warner Bros Pictures. Sinds donderdag is de film namelijk de grootste in Nederland. Indrukwekkend!

Beeld: OPI, NYX, Mermade Hair, Westwing, Charlotte Wooning

Laatste nieuws