Mathilde en Elisabeth fashionable in Belgische kleuren op nationale feestdag

Moeders gevoel voor fashion wordt er met de paplepel ingegoten bij beide dochters, blijkt.

De nationale feestdag: ieder land heeft er één, en afgelopen vrijdag was de beurt aan België. Reden genoeg voor de Belgische royals om zich feestelijk en toepasselijk aan te kleden, en dat tilden koningin Mathilde en prinses Elisabeth wel naar een heel ander niveau: zij verschenen samen in de kleuren van de Belgische vlag.

Vurig rood

Of Mathilde fan van de Marco Borsato-hit is of dat rood gewoon haar lievelingskleur is zijn we nog niet over uit, maar de koningin verscheen in een ton sur ton rode outfit. Voor de gelegenheid droeg ze een nieuwe Natan-japon boven een goed stel pumps (eveneens Natan), en maakte ze de look af met leren handschoentjes en een bijpassende hoed en clutch van hoedenontwerpster Fabienne Delvigne. Elk item in dezelfde, vuurrode kleur. Monotoom? Welnee, gewoon een vurige look voor een fabulous queen.

Bron: NL Beeld

Knalgeel

Ook oudste dochter Elisabeth heeft de verborgen dresscode goed begrepen. Net als moeders verscheen zij in een beeldige Natan-japon, zij het in een knalgele kleur. De kroonprinses maakte de outfit af met een stel beigekleurige Gianvito Rossi‘s, een hoed van Fabienne Delvigne en uiteraard de nodige juwelen. We zien Elisabeth zich meer en meer ontpoppen als een ware modeprinses.

Uit de toon

Hoewel Eleonore een béétje uit de toon viel met haar outfit – die niet zwart was en dus niet de Belgische kleuren van moeder en zus aanvulde – kunnen we niet ontkennen dat ook zij er beeldig uitzag. De prinses droeg een glamoureuze jurk van het Franse merk MAJE, en deed daarmee zeker niet onder voor Mathilde en Elisabeth. We hebben het al gezien: de fashion sense van Mathilde wordt er met de paplepel ingegoten bij beide dochters.

Bron: Blauw Bloed, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws