Prinses Elisabeth maakt de bloemetjesjurk weer hot and happening

Tikkeltje oudbollig? De Belgische kroonprinses bewijst het tegendeel.

Afgelopen vrijdag was het de nationale feestdag van België. Reden genoeg voor de Belgische royals om zich feestelijk en toepasselijk aan te kleden – van begin tot eind. Prinses Elisabeth verscheen op de afterparty in een jurk met bloemetjesdessin en maakte dit ietwat stoffige item in één klap weer helemaal on trend.

Bloemetjes buiten zetten

De Belgische kroonprinses komt op de afterparty opdagen in een prachtige creatie, en stiekem onze favoriet van de dag. Ze droeg voor de gelegenheid een asymmetrische bloemenjurk uit de (nog niet verschenen) nieuwe collectie van Diane von Furstenberg, één van haar favoriete ontwerpers. Een goed stel pumps, bijpassende clutch en het prachtig golvende haar maakten de look van de prinses helemaal af.

Elizabeth-jurk-afterparty-scaled

Enne, het geboetseerde lijf van de kroonprinses zit haar uiteraard ook mee.

Elisabeth jurk bloemetjes

Bloemetjesjurk een tikje gedateerd? Allesbehalve! De prinses maakt het dessinetje weer helemaal hot and happening!

Kledingwissel

Eerder op de dag verscheen ze net als moeders in een beeldige Natan-japon, zij het in een knalgele kleur. En dat te samen maakte dat de koningin en prinses hun look naar een wel heel ander niveau tilden: zij verschenen samen in de kleuren van de Belgische vlag. Eleonore viel een béétje uit de toon met haar outfit – die niet zwart was en dus niet de Belgische kleuren van moeder en zus aanvulde – maar we kunnen niet ontkennen dat ook zij er beeldig uitzag. Elisabeth maakte de outfit af met een stel beigekleurige Gianvito Rossi‘s, een hoed van Fabienne Delvigne en uiteraard de nodige juwelen.

Tot slot – tja, je bent een prinses of je bent ’t niet – kwam ze op deze feestelijke dag op de proppen met een laatste outfit. De groene jurk, die lekker matchte met al het military gevaarte, is ontworpen door The Kooples.

Elisabeth laat ons zien dat ze zich meer en meer ontpopt als een ware modeprinses. Én dat we weer ongegeneerd onze bloemetjesjurk van zolder kunnen vissen!

Bron: NL Beeld/ Brunopress, Archief Beau Monde | Beeld: NL Beeld/Brunopress

Laatste nieuws