Zien: zó zag Gooische moeder Kimberly Bosman er vroeger uit

We doken het archief in en vonden een té schattig kiekje van de Gooische.

Kimberly Bosman mag dan de ietwat ingetogenere van het stel zijn in Echte Gooische Moeders, toch is het minstens zo’n glamourpoes als de rest. Maar hoe zag de knappe brunette er als klein meisje eigenlijk uit?

Echte Gooische

Kimberly Bosman maakte haar televisiedebuut in 2008, toen ze in Echte Gooische Meisjes samen met Bo, Florine, Pauline en Leslie werd gevolgd in haar natuurlijke habitat – oftewel: in ’t Gooi. De serie over het leven van de meiden – waarin luxe auto’s, designerkleding en dure tripjes naar Côte d’Azur geen uitzondering zijn – bleek een groot succes, want ruim een jaar later konden kijkers genieten van een tweede deel.

Daarna was het een tijdje stil onder de Gooische dames – tot ruim twee jaar geleden, toen Videoland met de serie Echte Gooische Moeders kwam. Hetzelfde concept als zo’n twaalf jaar geleden, maar dit keer volgen we het wel en wee van het moederschap.

Niet alles goud dat blinkt

In Echte Gooische Moeders keuvelen de dames uiteraard het nodige af over het mama zijn. Mooie momenten passeren de revue, maar ook de mindere kanten worden belicht. Zo was te zien dat Kimberly hulp zocht voor onderliggende issues uit haar verleden. Ze ging onder andere langs bij een ademhalingscoach, waar het er best emotioneel aan toe ging. “Het zijn onverwerkte trauma’s, misschien wel adoptie, misschien wel de keuze voor een tweede kindje”, vertelde ze afgelopen seizoen in Echte Gooische Moeders. Kimberly hoopt namelijk dat haar gezin in de toekomst uit vier bestaat. “Ik hoop dat het met een broertje of zusje voor Morris mag lukken.” Dat zou leuk zijn! Wij hopen stiekem op een echt Gooisch meisje.

Zo zag Kimberly er zelf uit in haar jongere jaren

Op een veel te schattige foto op haar Instagram-account zien we hoe Kimberly er zelf uitzag in haar jongere jaren. Wat een prachtige foto! Helaas met een iets mindere boodschap.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kimberly Bosman (@kimberlybosman)

Bij een ander kiekje uit de oude doos, zien we een kleine Kimberly zich samen met een vriendinnetje verkleden als Sint en Piet. Schattig!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kimberly Bosman (@kimberlybosman)

Kimberly is naar onze mening in al die jaren in ieder geval geen spat veranderd! Ze ziet er nog haast hetzelfde uit als het kleine Gooische meisje dat ze ooit was.

Bron: Beau Monde archief, Echte Gooische Moeders | Beeld: NL Beeld/ Brunopress

Laatste nieuws