Charles Spencer onthult: dit bijzondere cadeau kreeg hij van Queen Elizabeth

Het broertje van wijlen Lady Di heeft goede herinneringen aan de schoonmoeder van zijn zus.

Als jongste broertje van wijlen prinses Diana heeft Charles Spencer het Britse koningshuis van behoorlijk dichtbij meegemaakt. In zijn podcast Rabbit Hole Detectives is hij niet bang om daar zo nu en dan wat over uit de doeken te doen, of dat nu negatief of positief is. Zo vertelt hij in de nieuwste aflevering over een bijzonder cadeau dat hij kreeg van the Queen herself.

Podcast

Net als ongeveer ieder ander bekend persoon tegenwoordig, heeft ook Charles Spencer een eigen podcast, die hij runt met goede vrienden Richard Coles en Dr Cat Jarmane. En hoewel de podcast draait om het analyseren van historische objecten (je moet wat verzinnen, als half de wereld dezelfde dienst aanbiedt), lopen gesprekken toch opvallend vaak uit op het reilen en zeilen van the royal family.

Gedoopt

Wanneer de heren het hebben over Westminster Abbey, een bekende kerk in Londen, onthult Charles: “Ik ben terughoudend om dit te zeggen omdat het klinkt als een enorme opschepperij, maar het heeft niets met mij te maken, maar ik ben eigenlijk gedoopt in Westminster Abbey. Niet vanwege mij of mijn familie, maar omdat de koningin zo vriendelijk was om op te treden als een van mijn peetouders en het kwam haar goed uit.”

Cadeau

En daar bleef het niet bij: Charles mocht ook een bijzonder cadeau ontvangen van wijlen Queen Elizabeth. “En het beste cadeau dat ik ooit van haar heb gekregen, was toen ik op kostschool zat en het was best een zware kostschool. Ik kreeg van haar een heel klein radiootje dat op een boek leek, zodat ik in mijn slaapzaal onder mijn kussen kon luisteren naar radio Luxemburg.” Een prachtig cadeau van een bijzondere koningin!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws