Daar zijn ze weer! Romanovs duiken op bij glamour-event

Geen troon, maar wel glamour!

Ze hebben geen natie aan hun voeten liggen of een troon om het derrière op te rusten. Maar een rijke familiehistorie en genoeg budget voor eindeloze kiekjes? Check en dubbelcheck, bij de Romanovs! Zo spotten we ze onlangs bij een bijzonder evenement, waar grootvorst George en prinses Rebecca Victoria hun opwachting maakten.

Vergane glorie?

Wie denkt dat de Romanovs nog slechts voortleven in het sprookje Anastasia, heeft het goed mis. Via verschillende vertakkingen staat de Russische keizersfamilie nu namelijk onder leiding van Hare Keizerlijke Hoogheid Maria I Wladimirovna. Zoon George en schoondochter Rebecca Victoria staan al klaar om het stokje over te nemen wanneer nodig, en ook zij hebben hun eerste troonopvolger op de wereld gezet: Zijne Doorluchtige Hoogheid Prins Alexander Georgievich zag in oktober 2022 het levenslicht.

Ook al hebben de Russen al ruim een eeuw geleden op weinig subtiele wijze afstand gedaan van hun tsarenfamilie, de Romanovs zijn absoluut geen vergane glorie, bewezen ze weer. Zo werden de grootvorst en zijn prinses namelijk gespot in Monaco, waar dit weekend het glamoureuze 74e Gala de la Croix-Rouge Monégasque plaatsvond.

Glamour in Monte Carlo

Naast prins Albert en prinses Charlene was er dus nóg een Doorluchtige Hoogheid aanwezig op het benefietgala. In enkele kiekjes van de avond stralen de Romanovs je tegemoet.

Zo deelde Victoria een uitgebreide reeks foto’s en video’s via haar Instagram-pagina. Van glamoureus red carpet-kiekje…

…tot gelukzalig genietmoment…

…en – hee, zien we daar nu Albert himself een telefoontje plegen tijdens het grootse vuurwerkspektakel? Aiii Albert, niet helemaal lekker getimed.

Afijn: het was een heerlijk feestje – met als groot doel om het lokale Rode Kruis te supporten. Lekker noblesse oblige dus om daar ook zónder troon even je neus te laten zien.

Op andere foto’s spotten we bovendien dat de Romanovs vergezeld werden door nog zo’n andere aristocraat met roots in een historische koninklijke familie: prinses Antonella d’Orléans-Bourbon.

Baby Romanov

Voor de gelegenheid hebben George en Vic hun kleine prinsje thuisgelaten – wellicht met z’n liefhebbende oma als babysitter? Wie weet! Over een paar maanden is de kleine spruit alweer één jaar oud. We verwachten te zijner tijd natuurlijk weer een uitgebreide reeks foto’s van de Romanovs met de piepjonge hoogheid. Voor nu kan het gezinnetje in elk geval genieten van de zomer!

Bron: Instagram @Rebecca_Victoria_Romanoff | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws