Doordacht nonchalant: zo geef je een chique outfit een casual twist

Het moet lijken alsof we niet téveel ons best hebben gedaan. Snapt u?

Wij houden wel van een beetje glamour en komen dan ook het liefst chic de friemel voor de dag. Toch hebben we niet altijd zin om onze hoge hakken uit de kast te trekken. Goed nieuws: het is namelijk hartstikke hip om een chique outfit te combineren met een fijne sneaker. Zo geef je je look een casual twist én kom je comfortabel de dag door. Win-win, nietwaar?

Chique & casual

Het lijkt een oude gewoonte: een jurk combineren met een paar giga hakken. Tegenwoordig hoeft dat heus niet meer. Een chique outfit gecombineerd met casual schoenen domineren de straten dit jaar. Want waarom jezelf pijnigen met killer heels als het niet per se hoeft?

Sneakers

Menig influencer koos er al voor om een mooie rok, jurk of pantalon te combineren met sneakers. Zo droeg influencer Selma Kaci een vuurrode jurk met een paar zwarte sneakers. Yara Michels koos voor een top en rok met zebraprint en maakte haar look af met een paar basic sneakers.

Teresa Andrés Gonzalvo tilde deze look naar een nóg hoger niveau. Zij combineerde een felle paarse jurk met spierwitte Skechers – afgemaakt met een heuse witte sportsok.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selma Kaci (@selmakacisebbagh)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yara Michels (@yara_michels)

Dit was je teken om jezelf zo nu en dan even helemaal in de steigers te zetten en in een chique outfit te hullen; ook gewoon naar kantoor. We mogen per slot van rekening ongegeneerd onze sneakertjes erbij aantrekken!

Bron: Elegance | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws