Oeps! Eloise moet een product inleveren bij de Italiaanse douane

Wat een domper!

Heerlijk aan het genieten van de Italiaanse zon, de zee, verschillende strandjes en het Italiaanse eten. Eloise van Oranje-Nassau was afgelopen week samen met haar familie aan het genieten van een heerlijke zonvakantie in Italië. Echter, bij de terugreis had de gravin een klein probleempje de Italiaanse douane. Oeps!

Koninklijk kamperen

Het leven van de ‘gravinfluencer’ kunnen we grotendeels volgen op haar Instagram. Op haar feed en stories deelt ze regelmatig gezellige kiekjes uit haar dagelijkse leven, en zo konden we afgelopen week meegenieten van haar welverdiende vakantie. Samen met haar familie bezocht ze prachtige plekken in Italië, en zouden ze zelfs een aantal dagen op een camping hebben doorgebracht.

Zo deelde de gravin een zonnig kiekje samen met haar broer, Claus-Casimir:

Eloise
Beeld: Instagram @eloisevanoranje

Douane

Aan het einde van de vakantie deelt ze een opvallend verhaal op social media. Op het vliegveld is haar favoriete product namelijk ingenomen door de Italiaanse douane. Het luxueuze reinigingsproduct bevatte meer dan de toegestane hoeveelheid van 100 milliliter. Beteuterd schrijft de gravin op Instagram: “Deze is ingenomen bij de douane. Meteen een nieuwe kopen?”

Op de beelden kunnen we zien dat het gaat om de Clinique Take The Day Off Cleansing Balm. Die Elo heeft duidelijk een neusje voor kwaliteit – geen wonder dat ze er meteen een nieuw exemplaar van wil inslaan!

Geluk bij een ongeluk

Tijdens de heenreis heeft Eloise geluk gehad en is het product van 125 milliliter wel door de douane gekomen. Waarschijnlijk ligt dit aan de regels van Schiphol in vergelijking met andere landen. In sommige landen, zoals Nederland, mogen producten met een grotere hoeveelheid dan 100 milliliter wel mee in de handbagage. Echter wordt dit wel eerst bij de douane goedgekeurd door securitymedewerkers en de CT-scan.

Gelukkig heeft de gravin niet veel later dezelfde cleansing balm weer kunnen bemachtigen op het vliegveld. Eind goed, al goed.

Bron: RTL Boulevard, AD | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws