Déze leuke man is de vriend van Trijntje Oosterhuis

Ze delen dezelfde passie.

Zingen, acteren en coachen…Trijntje Oosterhuis kan het allemaal. Op Instagram deelt ze regelmatig leuke foto’s van haar dagelijkse bezigheden. Van throwbacks en achter-de-schermen kiekjes tot foto’s uit haar werk- en privéleven. Zo zagen we vorige week nog een zonnig vakantieplaatje – enig! Ook haar vriend passeert met enige regelmaat de revue. Maar wie is haar vriend eigenlijk?

Carrière

De voormalig Ladies of Soul-zangeres brak in de jaren negentig door als Total Touch, samen met Tjeerd Oosterhuis. Komt die naam je bekend voor? Dat kan kloppen! Tjeerd is namelijk de broer van Trijntje. Hij werkt als songwriter, pianist, componist en producer. Na deze loopbaan maakte Trijntje deel uit van de Ladies of Soul, samen met de vier zangeressen Edsilia Rombley, Candy Dulfer, Glennis Grace en Berget Lewis. Een paar jaar later stapte Judith Katrijntje uit de groep om te beginnen aan een solocarrière. Naast haar optredens als zangeres is ze coach geweest bij de televisieprogramma’s It Takes 2 en The Voice of Holland. Bovendien was ze deelnemer aan het Eurovisiesongfestival in 2015 én speelde ze de rol van Maria in The Passion 2021. Zo is haar curriculum vitae lekker gevuld!

Schoonzusjes

In de familie zit het ook wel pluis, want Trijntje heeft twee bekende schoonzusjes. De talentvolle en prachtige Edsilia vormt al meer dan twintig jaar een setje met Tjeerd, de broer van Trijntje. In 2006 is het happy couple in het huwelijksbootje gestapt en de twee zijn nog altijd samen. Maar niet alleen voormalig Ladies of Soul-lid Edsilia komt als BN’er bij Trijntje over de vloer, er is nóg een bekend schoonzusje in de muzikale familie. De drie zangeressen zagen elkaar niet alleen tijdens optredens voor Ladies of Soul, ook tijdens familie verjaardagen toosten ze met elkaar het glas. Berget Lewis is namelijk óók een schoonzusje. En dit geeft al een kleine hint naar de vriend van Trijntje.

Muzikale genen in de familie

De huidige partner van Trijntje is niemand minder dan Alvin Lewis. Hij is één van de meest gevraagde gitaristen bij jazz-, soul- en funkartiesten in Nederland. In 2012 is hij begonnen met Seeka, zijn eigen band. De imposante carrière van Alvin stopt daar echter niet. In 2017 wordt hij, bij de shows van onder andere Najib Amhali en Jandino Asporaat, muzikaal leider.

De muzikale genen zitten in de familie bij de Alvin, want hij is namelijk de tweelingbroer van zangeres Berget Lewis. Voor Trijntje was de kennismaking met haar schoonfamilie dan ook zeer behaaglijk. Berget is een vriendin, Ladies of Soul-lid én schoonzusje! De liefde tussen Alvin en Trijntje wordt in december 2015 bezegeld met de geboorte van dochtertje Maël Joni. Uit een eerdere relatie heeft Trijntje twee kinderen Jonas en Marijn gekregen en is ze stiefmoeder van Eljah, het zoontje uit een eerdere relatie van Alvin. Gezellige boel dus, thuis!

Beeld: NL Beeld

Huwelijk

Op dit moment zijn Trijntje en Alvin nog niet getrouwd, maar als het aan de zangeres ligt kan het nog wel gaan gebeuren. “Ik sta er niet negatief tegenover, maar dan moet hij me vragen”, vertelt Trijntje aan Story. Eerder liet ze weten dat ze geen trouwring meer om haar vinger wilde, na de scheiding met haar eerste huwelijkspartner Sander. Zo te zien brengt Alvin een goed gevoel bij haar naar boven. Lief!

Hopelijk krijgen we snel weer een kiekje van het stel op Instagram te zien.

Bron: Beau Monde archief, Story, Privé | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws