Prins Harry verrast met verschijning bij Netflix-première

De Duke was duidelijk in z'n element.

We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag is het dan zover: Heart of Invictus, het nieuwste Netflix-project van de Sussexes, is nu te zien. Tot iedereens grote verbazing maakte niemand minder dan prins Harry zélf z’n opwachting bij een evenement om het uitkomen te vieren!

Heart of Invictus

Harry en Meghan maakten furore met hun eigen docu die eind vorig jaar uitkwam op Netflix. Ze braken records, sleepten enkele nominaties in de wacht, en vervolgens…werd het stil. Er gingen wel allerlei verhalen over projecten die in de maak zouden zijn, maar goed: eerst zien, dan geloven!

Nu is er dan ein-de-lijk een nieuwe docu te zien van Archewell, het mediabedrijf dat de Sussexes hebben opgericht. In Heart of Invictus worden verschillende deelnemers gevolgd van de Invictus Games, het jaarlijkse sportevenement voor veteranen dat de prins heeft opgezet.

Ted Sarandos, co-CEO van Netflix, stelde al eens over de samenwerking: “De hertog en hertogin van Sussex en het team van Archewell Productions werken aan een ambitieus programma dat de normen en waarden die belangrijk voor hen zijn weerspiegelt. Vanaf het moment dat ik hen heb ontmoet, was het me duidelijk dat de Invictus Games een heel speciaal plekje in hun hart hebben.”

Verrassing!

En dat bleek wel weer. Bij een voorpremière van z’n nieuwe serie kwam de Duke of Sussex namelijk hoogstpersoonlijk een praatje geven! De voorvertoning van de serie was speciaal geregeld voor veteranen en hun families, die zo van een gezellig uitje naar de bioscoop konden genieten. Eén Instagram-gebruiker heeft een video gedeeld van de Duke die trots vertelt over het project.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @bonnie_pham

Ook zijn er verschillende beelden opgedoken van de prins die na afloop ontspannen poseert met de aanwezigen. Harry is duidelijk in z’n element als mediaman!

Zelf kijken?

Mocht je nu ook benieuwd zijn geworden naar deze nieuwe documentaire vanuit Huize Sussex, dan hebben we goed nieuws. Heart of Invictus is namelijk vanaf vandaag te zien op Netflix!

Je moet het dan wel zonder praatje van de prins stellen, maar ach. We kunnen nu eenmaal niet álles hebben.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws