Eerste beelden nieuwe Netflix-documentaire van prins Harry te zien

Dat belooft wat!

De eerste beelden van de nieuwe Netflix-documentaire van prins Harry zijn te zien. De trailer van de film Heart of Invictus, die door Archewell Productions is geproduceerd, is woensdag online gekomen – en wij delen de indrukwekkende beelden!

Invictus Games

De releasedatum van de Netflix-documentaire van prins Harry over de Invictus Games is bevestigd. De streaminggigant heeft de first look-trailer uitgebracht en laat weten dat de documentaire op 30 augustus te zien zal zijn.

De documentaire Heart of Invictus was een speciaal project voor Prins Harry. Hij was geïnspireerd om gewonde of zieke militairen en vrouwen, die voor het land hebben gevochten, in de spotlights te zetten. Daardoor heeft hij de Invictus Games opgericht. “De Invictus Games Foundation biedt een hersteltraject voor internationale gewonde en zieke militairen en vrouwen (WIS). We werken samen om kansen te bieden voor posttraumatische groei: de betrokkenen in staat stellen hun doel, identiteit en toekomst terug te winnen, zonder letsel”, meldt de website.

Beeld: NL Beeld

Indrukwekkende speech van prins Harry

In Heart of Invictus is te zien hoe een groep internationale deelnemers meespelen aan de Invictus Games, hét sportevenement dat is opgezet door Harry voor lichamelijk en psychisch gewond geraakte veteranen. Ook zijn er verschillende beelden opgenomen in Nederland, toen de games in Den Haag werden georganiseerd.

In de trailer zijn de eerste beelden van de indrukwekkende serie te zien, waarin Harry een aangrijpende speech geeft. “Hier bij de Invictus Games realiseer je je dat wat je ook bij je draagt, het de springplank was die je naar het volgende niveau bracht”, vertelt hij. Wanneer Harry recht in de camera kijkt zegt hij: “De Invictus Games richten zich niet op de oorzaak van een blessure, maar op het herstel én hoe je weer deel kunt uitmaken van een gemeenschap.”

Het volgende evenement van de Invictus Games zullen dit jaar plaatsvinden in het Duitse Düsseldorf, tussen 9 en 13 september. Aan de eerste beelden te zien, wordt de documentaire hoe dan ook een groot succes!

Bron: Hello! Magazine, Libelle, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..