Daar is ze weer! Charlene verschijnt aan Alberts zijde bij bijzonder evenement

Een historisch moment voor de Monegasken.

De geruchten over de onstuimige staat van het huwelijk tussen prins Albert en prinses Charlene blijven nog altijd rondgaan. Maar dit weekend was (of leek) het in elk geval allemaal koek en ei tussen de twee.

Bonjour à tous et à toutes!

Een bijzondere mijlpaal in Monaco, dit weekend. Daar ging namelijk het gloednieuwe TVMonaco de lucht in – een nationale omroep die de aanwezige jetset en andere prominenten van Le Rocher van de laatste nieuwtjes en interessante programma’s moet voorzien.

De launch heeft natuurlijk even op zich laten wachten. De launch had eigenlijk eind vorig jaar moeten plaatsvinden, maar dat hele feest ging niet door. Op vrijdag 1 september was het dan ein-de-lijk zover, en werden de kijkers begroet met een bijzonder hartelijk bonjour, én met een verschijning van de Doorluchtige Hoogheden!

Lancering

Als prinselijk paar aan het hoofd van de staat, moet je natuurlijk even je neus laten zien bij zo’n gelegenheid. Zo zagen we Albert én Charlene hun opwachting maken achter de schermen van de nationale omroep.

Op YouTube heeft TVMonaco beelden gedeeld van de feestelijke launch, waarbij Leurs Altesses Sérénissimes in de eerste minuut ook kort aan het woord worden gelaten.

Daarnaast deelde het Palais Princier zelf nog enkele sfeerkiekjes van de aangelegenheid:

Voor de gelegenheid ging Albert (zoals gewoonlijk) strak in pak gekleed, en maakte Charlene haar opwachting in een set silky basics, die zij combineerde met een paar prachtige pumps en een set juwelen van onder andere Djula en Hermès.

Wervelstorm

Het is de eerste keer in enkele weken dat Char haar officiële opwachting heeft gemaakt bij een evenement in Monaco. De afgelopen periode deden er een en al geruchten de ronde dat de prinses definitief met haar kinderen naar Zwitserland verhuisd zou zijn, alwaar zij een vredig bestaantje los van het hof leefde. En manlief? Daarmee zou ze alleen nog op afspraak samenkomen. U weet wel, de schone schijn ophouden voor de pers, enzo.

Ondertussen werden de hoogheden deze zomer veelvuldig samen met hun kroost gespot op een vakantiebestemming. Gezellig ontspannen in en op het water: het Grimaldi-gezinnetje had het goed voor elkaar!

Bron: UFO NO More, Palais Princier de Monaco | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws