Maxime Meiland, Jessie Jazz Vuijk en meer verschijnen in onthullend nieuw programma

In de trailer komen een hoop emoties los.

Leuk nieuws! Verschillende bekende dames maken binnenkort hun opwachting in een nieuw programma van AVROTROS. Elke dag stralen Maxime MeilandJessie Jazz Vuijk, Sarita Lorena en Dionne Slagter ons tegemoet op het podium en op televisie – maar achter al die glitter en glamour gaan veel heftige verhalen schuil.

Celebrities

Premières bijwonen, deals met luxemerken, furore maken op festivals en in concertzalen en reizen over de hele wereld: het leven van een celeb klinkt heerlijk, non? Maar dat betekent niet dat onder het oppervlak van glitter en glamour ook alles van een leien dakje gaat.

In Who’s That Girl – Het Mooiste Meisje van de Klas VIPS geven vier bekende vrouwen een uniek inkijkje in hun leven. Onder meer Jessie Jazz, Dionne, Sarita en Maxima gaan terug in de tijd, halen herinneringen op aan wie ze waren, en kijken naar de jonge vrouwen die ze nu zijn geworden.

Heftige verhalen

Zo staat in de eerste aflevering het verhaal van Jessie Jazz Vuijk centraal, waarin zij onder andere vertelt over de moeizame band met haar vader, en de heftige periode eind 2022, wanneer zij in dezelfde week haar ongeboren kindje én haar vader verliest.

Dionne Slagter vertelt op haar beurt over de heftige periode waarin zij vecht tegen een eetstoornis. Met haar openhartigheid over deze worsteling en haar weg naar herstel hoopt ze mensen te inspireren om hun eigen pad naar zelfacceptatie te volgen.

In aflevering drie deelt zangeres Sarita Lorena haar verhaal. Zij timmert al van jongs af aan hard aan de weg als zangeres, en ogenschijnlijk leeft ze haar dromen. Maar haar wereld stort in als in juli 2022 haar grote liefde Siki plotseling overlijdt.

Aflevering vier draait om Maxime Meiland, die openhartig spreekt over haar tienerjaren. Ze deelde al eens met Beau Monde dat die niet makkelijk waren: “Ik ging met verkeerde mensen om, dronk heel veel, was altijd aan het blowen, bleef nachten weg, verklootte mijn school, en sliep op straat.” Ze hoopt met haar verhaal andere meisjes en jongens die soortgelijke ervaringen hebben gehad een hart onder de riem te steken en te laten zien dat alle ellende ook weer overwonnen kan worden.

Teaser

Bovendien heeft de AVROTROS al een trailer gepubliceerd van de aankomende serie, waarin we veel emoties zien loskomen. Met een lach en een traan belooft dit nu al een heel bijzonder programma te worden – en dit zijn slechts de eerste vier van de acht afleveringen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AVROTROS (@avrotros)

Ook benieuwd geworden? Dan hoef je gelukkig nog maar héél even geduld te hebben. Op 24 september verschijnt de eerste aflevering. Deze is om 21.20 uur te zien op NPO 3. Vervolgens is er elke week een nieuwe aflevering te zien. Zet de popcorn (en de tissues) maar vast klaar!

Bron: AVROTROS | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws