Wauw: zo zag Charlize Theron er vroeger uit

De actrice is geen spat veranderd.

Instagram

Op haar Instagram-profiel zien we regelmatig de meest prachtige kiekjes van Charlize voorbijkomen. Staat ze niet op de cover van een of ander glamoureus magazine, dan ligt ze wel mooi te wezen op het strand of laat ze haar gezicht zien bij een première. Foto’s van een jongere Charlize zijn zeldzaam, maar we hebben er toch eentje gevonden. Drie jaar geleden, op Day of the Girl, postte de actrice een kiekje van zichzelf als jong meisje. En we moeten zeggen: ze is geen spat veranderd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlize Theron (@charlizeafrica)

Geleerd op school

In 2015 dook er ook al een foto van een jonge Charlize op. We schatten de actrice hier zo’n tien tot twaalf jaar oud. Op Instagram blikt ze in het kader van een goed doel terug op haar jeugd. “In school I learned to work hard, dream big and ALWAYS believe in myself“, luidt het bijschrift.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlize Theron (@charlizeafrica)

Dat heeft zijn vruchten afgeworpen: nog altijd is Charlize een gerespecteerd actrice, en inmiddels moeder van twee prachtige, geadopteerde dochters. En wat betreft haar uiterlijk: ze behoort duidelijk in de categorie Hollywood ladies die eeuwig schoonheden blijven. Naast een tíkje jaloezie kunnen we daar alleen maar bewondering voor hebben!

Bron: Wikipedia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws