Wauw: zo zag Charlize Theron er vroeger uit

De actrice is geen spat veranderd.

Ze is een getalenteerd actrice, wordt gezien als de dubbelganger van prinses Charlene én behoort absoluut tot de mooiste vrouwen ter wereld. Maar hoe zag Charlize Theron er vroeger eigenlijk uit? We duiken de archieven in.

Heftige jeugd

We spoelen de tijd even flink terug: op 17 augustus 1975 werd Charlize geboren in Johannesburg, Zuid-Afrika. Na een dramatische jeugd waarin haar moeder haar alcoholistische en gewelddadige vader uit zelfverdediging moest doodschieten, vertrok Charlize op 16-jarige leeftijd naar Milaan om een carrière als model te starten. Daarna keerde ze even terug naar ballet, haar grote passie van jongs af aan. Een knieblessure dwong haar echter om hiermee te stoppen.

Grote producties

Charlize besloot toen om naar Los Angeles te vertrekken om daar te gaan acteren. En met succes: op 20-jarige leeftijd krijgt de actrice haar eerste belangrijke rol in de film The Devil’s Advocate. In de jaren daarna volgen meer successen: Charlize is onder meer te zien in MonsterThe Fast and the Furious en Bombshell. Nog altijd zien we de blondine opduiken in allerhande hollywood-films. De nieuwste producties waarin ze speelt zijn The Old Guard 2 en Fast X. En we zijn nog lang niet van haar af: volgend jaar komt Furiosa uit, een film waarin ze een van de hoofdrollen heeft bemachtigd.

Wie Charlize ook speelt in films, haar schoonheid blijft al-tijd. Ook nu ze de veertig is gepasseerd ziet de actrice er nog altijd even prachtig uit. Maar was dat vroeger eigenlijk ook al zo? Je ziet het op de volgende pagina!

Laatste nieuws