Wauw: zo zag Charlize Theron er vroeger uit

Zoek de verschillen...

Charlize Theron is zo’n vrouw waarvan het lijkt alsof ze niet ouder wordt. Nu ze de veertig jaar gepasseerd is ziet ze er nog altijd even prachtig uit. Maar hoe was dat vroeger eigenlijk? We duiken de archieven in.

Heftige jeugd

We spoelen de tijd even flink terug: op 17 augustus 1975 werd Charlize geboren in Johannesburg, Zuid-Afrika. Na een dramatische jeugd waarin haar moeder haar alcoholistische en gewelddadige vader uit zelfverdediging moest doodschieten, vertrok Charlize op 16-jarige leeftijd naar Milaan om een carrière als model te starten. Daarna keerde ze even terug naar ballet, haar grote passie van jongs af aan. Een knieblessure dwong haar echter om hiermee te stoppen.

Grote producties

Charlize besloot toen om naar Los Angeles te vertrekken om daar te gaan acteren. En met succes: op 20-jarige leeftijd krijgt de actrice haar eerste belangrijke rol in de film The Devil’s Advocate. In de jaren daarna volgen meer successen: Charlize is onder meer te zien in MonsterThe Fast and the Furious en Bombshell. Nog altijd zien we de blondine opduiken in allerhande hollywood-films. De nieuwste producties waarin ze speelt zijn The Old Guard 2 en Fast X. En we zijn nog lang niet van haar af: volgend jaar komt Furiosa uit, een film waarin ze een van de hoofdrollen heeft bemachtigd.

Wie Charlize ook speelt in films, haar schoonheid blijft al-tijd. Ook nu ze de veertig is gepasseerd ziet de actrice er nog altijd even prachtig uit. Maar was dat vroeger eigenlijk ook al zo?

Instagram

Op haar Instagram-profiel zien we regelmatig de meest prachtige kiekjes van Charlize voorbijkomen. Staat ze niet op de cover van een of ander glamoureus magazine, dan ligt ze wel mooi te wezen op het strand of laat ze haar gezicht zien bij een première. Foto’s van een jongere Charlize zijn zeldzaam, maar we hebben er toch eentje gevonden. Drie jaar geleden, op Day of the Girl, postte de actrice een kiekje van zichzelf als jong meisje. En we moeten zeggen: ze is geen spat veranderd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlize Theron (@charlizeafrica)

Geleerd op school

In 2015 dook er ook al een foto van een jonge Charlize op. We schatten de actrice hier zo’n tien tot twaalf jaar oud. Op Instagram blikt ze in het kader van een goed doel terug op haar jeugd. “In school I learned to work hard, dream big and ALWAYS believe in myself“, luidt het bijschrift.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlize Theron (@charlizeafrica)

Dat heeft zijn vruchten afgeworpen: nog altijd is Charlize een gerespecteerd actrice, en inmiddels moeder van twee prachtige, geadopteerde dochters. En wat betreft haar uiterlijk: ze behoort duidelijk in de categorie Hollywood ladies die eeuwig schoonheden blijven. Naast een tíkje jaloezie kunnen we daar alleen maar bewondering voor hebben!

Bron: Wikipedia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws