Beschuit met muisjes! Pip Pellens is bevallen van dochtertje

Het meisje heeft een prachtige naam gekregen!

Heel leuk babynieuws voor Pip Pellens en haar vriend Pim Wessels! De twee zijn namelijk de trotse ouders geworden van hun eerste kindje samen. De actrice deelt het heugelijke nieuws, een lieve foto én de naam van het meisje vandaag op Instagram. Tijd voor beschuit met roze muisjes!

Een meisje

Eind mei maakte Pip bekend in verwachting te zijn van haar eerst kindje. En heel wat babybuik-kiekjes verder was het vorige week eindelijk zover! De actrice is een week geleden bevallen van een meisje, genaamd Lily. Vanochtend deelt ze een lief kiekje, waar we slechts de kleine voetjes van het meisje zien. Ze is op 26 september geboren. Wat een prachtige naam!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Felicitaties

Het koppel wordt overspoeld met felicitaties in de reacties onder de foto. “❤️❤️❤️ OOO Yes!!! Gefeliciteerd lieve schatten”, schrijft Sanne Vogel. En: “Gefeliciteerd lieverds! Prachtige naam”, reageert Nicolette van Dam. Ook Kelly Spronk, Loiza Lamers en Barbara Sloesen feliciteren Pip met haar dochtertje. Ook namens de redactie van Beau Monde van harte gefeliciteerd met jullie dochter, Pip en Pim!

Liefdesverhaal

Pip en Pim leerden elkaar kennen in 2012, toen ze samen in de musical Lover of Loser speelden. Sindsdien zijn ze niet meer bij elkaar weg te denken. Het is trouwens niet de eerste keer dat het koppel ons weet te verrassen: twee jaar geleden trouwden ze nog in het geheim – waarna ze op Instagram plotseling meedeelden dat ze in het huwelijksbootje waren gestapt. Regelmatig zien we de meest lieve kiekjes van het stel voorbijkomen, en die liefde bekronen ze dus nu met een kindje. Samen met de kleine Lily vormen ze nu een gezinnetje. En wij weten zeker dat de kleine meid enorm in de watten gelegd gaat worden door haar ouders!

Bron: Instagram @pippellens, Grazia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws