Wow: de mooiste looks van het Gouden Televizier-ring Gala

Glamour ten top!

Gisteravond was het tijd voor hét Nederlandse glamour-evenement van het jaar: het Gouden Televizier-ring Gala 2023. Een avond waarin de crème de la crème van Hilversum en omstreken wordt uitgelicht, die natuurlijk van start ging met een hoop stralend geklede celebs op de red carpet… of pardon – blue carpet.

Red carpet looks

Hoewel het tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala allemaal om de prijzen draait, haalden de BN’ers weer alles uit de kast om in hun mooiste outfits te verschijnen. Wij hebben daarom de mooiste looks voor je op een rijtje gezet. Komen ze:

Aan Britt Dekker en Splinter Chabot de eer om de red carpet-show te presenteren. De presentatrice, die zelf ook was genomineerd met haar jeugdserie Voor het blok, verscheen in een knalgroene jurk mét cape en vol glitters. Leuk detail: de jurk is van modeontwerpster Jenny Packham, die wij natuurlijk kennen van een paar van Prinses Kates állerbeste modemomentjes.

Britt Dekker
Beeld: NL Beeld

Voor Emma Wortelboer was deze red carpet extra speciaal. De presentatrice maakte namelijk bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje! Ze koos daarom ook voor een outfit waarin haar babybump – die al goed zichtbaar is! – goed te zien was. Stunning! 

Emma Wortelboer
Beeld: NL Beeld

B&B Vol Liefde was één van de populairste programma’s van afgelopen zomer. Het was dan ook geen verrassing dat ze een nominatie voor de ring in de wacht sleepten. Reden genoeg voor alle B&B-sterren om in hun mooiste outfits op de red carpet te verschijnen. Zo ging Joy voor een geweldig paars pak en straalde Daní in een zwarte jurk met tule sleep en glitterlaarzen. We like! 

Joy en Dani
Beeld: NL Beeld

Ook publiekslievelingen Debbie en Paul waren van de partij. Debbie liet eerder al weten dat ze in haar trouwjurk zou verschijnen en wauw: wat zag ze er prachtig uit! Paul maakte zijn outfit helemaal af met een bloem als decoratie op zijn pak. Hoe zoet!

Debbie en Paul
Beeld: NL Beeld

Ook Marian was in het vliegtuig gestapt vanuit Portugal om bij het feestje te zijn. De B&B-eigenaresse droeg een prachtige creatie van Addy van den Krommenacker.

Marian

Klassiek en dramatisch

We zijn bij Beau Monde natuurlijk groot fan van een outfit met een gezonde dosis va-va-voom en drama. En daar was genoeg van te zien op de rode loper! Zo was Britt Dekker niet de enige die voor een royal randje aan de blauwe loper zorgde. Ook drag queen Envy Peru kwam in vol ornaat voor de dag met een zwarte velvet-look:

Envy Peru
Beeld: NL Beeld

Ook Shownieuws-presentatrice Iris van Lunenburg bewees dat een klassieke zwarte japon een flinke dosis drama kan uitstralen met een prachtige, volumineuze sleep.

Iris van Lunenburg
Beeld: NL Beeld

Presentatrice en actrice Vivienne van den Assem ging ook voor klassiek zwart, maar met de stralende, doorzichtige top en hoge slit gaf ze haar outfit een sleek and sexy randje. Bovendien zijn we groot fan van het heerlijke silhouet van deze japon – scherpe schoudervullingen en een bijzonder volumineuze rok: meer van dit, graag!

vivienne van den assem
Beeld: NL Beeld

Stralend en sprookjesachtig

Ook Koffietijd-presentatrice Pernille La Lau ging voor een creatie van Addy van den Krommenacker. Extra leuk aan deze outfit: hij bestaat uit twee delen. Een losse top en een rok. Pernille mocht namelijk een prijs uitreiken en deed dit op – jawel – een eenwieler! Enne, daarbij was een broek toch nét iets handiger.

Pernille la lau

Hélène Hendriks was maar liefst twee keer genomineerd deze avond. Reden genoeg om een prachtige jurk uit de kast te trekken. Het werd deze zachtroze creatie met heel veel glitters en wederom een cape.

Hélène Hendriks

Glitter en glamour kan natuurlijk niet ontbreken tijdens hét televisiegala van het jaar. Enne, die memo heeft Fenna Ramos helemaal begrepen. Wat een ge-wel-dige jurk!

Fenna Ramos

Als Kopen Zonder Kijken-stylist Roos Reedijk op een red carpet verschijnt is er één ding dat we zeker weten: er zit kleur in haar outfit. Deze keer ging ze voor een volledig blauwe jurk, met een sleep én een grote strik. Heerlijk sprookjesachtig en dromerig – perfect voor zo’n glam-event!

Roos Reedijk

En last but not least: we kunnen natuurlijk niet om de unieke jurk van Nicolette Kluijver heen. Deze japon is van de hand van ontwerper Ronald van der Kemp en is speciaal voor haar gemaakt, verklapte zij al in gesprek met Britt Dekker. Natuurlijk ziet de japon er gorgeous uit, maar wat deze echt bijzonder maakt, is dat de robe gemaakt is van gerecycled papier. Prachtig om naar te kijken, én duurzaam geproduceerd? Wat ons betreft de absolute winnaar van de avond!

nicolette kluijver
Beeld: NL Beeld

De winnaars

Na de red carpet was het dan toch echt tijd voor de uitreiking van de felbegeerde beeldjes én de ring. De serie Oogappels ging er met de Gouden Televizier-Ring vandoor. Zij kregen maar liefst 39 procent van de stemmen, en lieten daarmee B&B Vol Liefde en De Oranjezomer achter zich.

Hélène Hendriks werd uitgeroepen tot beste presentator, Noa Vahle sleepte de Televizier-Ring Talent in de wacht, en de impact-prijs ging naar het afscheidsconcert van Rob de Nijs.

Steven en Jamie Kazàn wonnen de Televizier-Ring Jeugd met hun serie Road to Vegas, en Bertrie Wierenga mag zich de beste acteur noemen. En tot slot won Politie 24/7 de Televizier-Ring Online-videoserie. Alle winnaars van harte gefeliciteerd, ook namens Beau Monde!

Bron: Grazia.nl, AVROTROS | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws