[Gesloten]Fabulous Friday: maak 2x kans op 4 tickets voor Disney On Ice in Utrecht t.w.v. €139

Zie de verhalen van Frozen, Vaiana, Aladdin, Coco en meer tot leven komen op het ijs!

Je dromen komen uit bij Disney On Ice presenteert Durf te Dromen! Deze kerstvakantie komen de verhalen van Frozen, Vaiana, Aladdin, Coco, Belle en het Beest, De Kleine Zeemeermin, Rapunzel, De Prinses en de Kikker en nog veel meer tot leven in de Jaarbeurs in Utrecht. Zelf ook genieten van zo’n magische ervaring? Dan hebben we goed nieuws: Beau Monde mag namelijk tweemaal vier kaarten weggeven!

Dromen

Bij Beau Monde zijn we groot fan van wegdromen bij de allermooiste sprookjes. En hoe kun je dat beter doen dan met Disney? We waren dan ook bij-zon-der blij toen we te horen kregen dat het grootse Disney On Ice-spektakel terugkeert naar Nederland.

In deze gloednieuwe show, die van 22 tot en met 30 december te bewonderen is in Utrecht, komen de verhalen van een indrukwekkende cast aan Disney-karakters aan bod in een uitvoering vol adembenemende kunstschaats-prestaties.

Disney On Ice

Zo brengt Miguel uit Disney Pixar’s Coco het feest van Día de los Muertos naar het ijs. Ook zeil je mee met de dappere Vaiana en Maui om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Ontdek de kracht van liefde samen met Anna en Elsa terwijl ze de eeuwige winter proberen te stoppen en zing mee met Aladdin, Genie en Jasmine terwijl hun avontuur hen meeneemt naar een nieuw begin.

Laat je inspireren door de kracht, vastberadenheid en vriendelijkheid van de Disney-prinsessen, en geniet van vertrouwde Disney-gezichten zoals Mickey, Minnie, Donald, en Goofy. Of je nu met familie of vrienden gaat: een avond Disney On Ice is hoe dan ook een feest waar al je dromen uitkomen.

Tijdens de show passeren maar liefst 750 kostuums de revue, waar een team van meer dan honderd mensen zich mee bezig heeft gehouden. Daarnaast zul je onder meer de koets van Assepoester voorbij zien komen, net als een maar liefst negen meter (!) lange draak uit het sprookje van Doornroosje. Dat belooft dus bijzonder spectaculair te worden!

Winnen

Klinkt bijzonder goed, non? Mocht je inmiddels helemaal enthousiast zijn geworden, dan hebben we goed nieuws! Beau Monde mag namelijk twee keer vier tickets weggeven voor de show van vrijdag 22 december! Deze begint om 19.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht. Goed om te weten: de show is volledig in het Nederlands gesproken en gezongen.

Om kans te maken, hoef je alleen het winformulier hieronder in te vullen.

Let op: je kunt je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot 27 oktober. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Triple P Entertainment zullen delen als je wint.

De winnaar ontvangt 4 tickets (met een waarde van € 34,90 per ticket) voor Disney On Ice op vrijdag 22 december om 19.00 uur in Jaarbeurs Utrecht. De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere datum of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Deze actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Feld Entertainment of Disney.

Headerbeeld: © Disney, Pixar.

Laatste nieuws