10 celebs waarvan je niet wist dat ze royal waren

Van Paris Hilton tot Brad Pitt.

Sommige celebs zijn zo beroemd, dat het soms lijkt alsof ze een koninklijke status hebben. En eerlijk is eerlijk: soms gedragen ze zich ook zo. Toch blijkt dat van sommigen hun goed recht, omdat ze ook daadwerkelijk blauw bloed hebben. We zetten tien beroemdheden op een rij waarvan je waarschijnlijk niet wist dat ze royal waren.

1. Beyoncé

Beeld: NL Beeld

Tja, we noemen d’r blijkbaar niet voor niets Queen B. Beyoncé is namelijk verre familie van niemand minder dan wijlen koningin Elizabeth. Leuk en aardig, maar geen reden voor de zangeres om naast haar schoenen te gaan lopen: ze is namelijk een 25e achternicht van wijlen de koningin.

2. Hilary Duff

Beeld: NL Beeld

Hilary Duff mag zichzelf de meest nauw verwante beroemdheid met wijlen Queen Elizabeth noemen. Het scheelt ‘slechts’ 18 nichten.

3. Ellen DeGeneres

Beeld: NL Beeld

Ze is een succesvolle presentatrice en komiek, maar met een royal randje: Ellen DeGeneres is de 15e nicht van prinses Kate. Het maakt haar zelf misschien geen prinses, maar we kunnen ons voorstellen dat dit een leuk feitje is om over op te scheppen, nietwaar?

4. Paris Hilton

Beeld: NL Beeld

Paris Hilton blijft ons verbazen. Ze gedraagt zich niet alleen vaak als een prinses, ze komt er qua bloedlijn ook gevaarlijk dicht bij in de buurt. Via haar vaders kant van de familie is ze de 20e nicht van wijlen koningin Elizabeth.

5. Hugh Grant

Beeld: NL Beeld

We wisten altijd al dat Hugh Grant iets speciaals had, en dit is de bevestiging. De acteur heeft zijn charmes misschien wel te danken aan het feit dat ook hij naar verluidt ook blauw bloed heeft.

6. Madonna

Beeld: NL Beeld

Dat Madonna een icoon is wisten we al, maar dat ze de negende nicht is van niemand minder dan Queen Camilla maakt haar zelfs een royal icoon.

7. Angelina Jolie

Beeld: NL Beeld

Gezien Angelina’s eeuwige elegantie is haar connectie met het koningshuis nauwelijks verrassend. Via haar moeder, Marie Betrand, is de actrice verwant aan het Franse koningshuis. Ze is familie van Filips II, die regeerde van 1180 tot 1223. Als kers op de taart is Miss Jolie ook nog eens 26e nicht van wijlen Queen Liz.

8. Brad Pitt

Beeld: NL Beeld

Hij mag dan gescheiden zijn van Angelina, maar dat maakt Brad Pitt niet minder royal. Ook hij blijkt koninklijke connecties te hebben. Via zijn moeder is Brad familie van koning Hendrik II.

9. Dakota en Elle Fanning

Beeld: NL Beeld

Ook Dakota en Elle Fanning blijken koninklijker te zijn dan we ooit hadden gedacht. De Hollywood-zussen zijn als 22e achterkleindochters van koning Edward III verbonden met de moeder van prinses Kate, Carole Goldsmith.

10. Ozzy Osbourne

Beeld: NL Beeld

Het is dan misschien niet de eerste waar je aan denkt bij celebs die royal zouden zijn, maar hij is het toch echt: Ozzy Osbourne kwam er via een DNA-test achter dat hij verwant is aan koning George I én de laatste Russische tsaar, Nicholas II. Koninklijker kan niet, non?

Bron: Elle Australia, Marie Claire UK | Beeld: NL Beeld, Instagram 

Laatste nieuws