[Gesloten]Fabulous Friday: maak 3x kans op een replika-broek van Knit-ted t.w.v. €149

Stoer, stijlvol, en comfortabel!

We hebben de zomerjurkjes weer opgeborgen en onze fijnste gebreide items weer tevoorschijn gehaald. Wat deze winter niet in je garderobe mag ontbreken? Eén van de heerlijke faux leather replika-broeken van het Nederlandse label Knit-ted. Comfortabel, stijlvol met een randje, én diervriendelijk. Extra leuk dus, dat Beau Monde drie replika-broeken mag weggeven!

Cruelty-free luxe

Al jaren voordat quiet luxury een trend werd, kon je bij Knit-ted duurzame kwaliteitsstukken vinden. In 2009 begint het bedrijf met z’n inmiddels razend populaire knitwear, en over de jaren wordt het assortiment steeds uitgebreider.

In 2018 komt Knit-ted vervolgens met de Amber pants, een faux leather broek die net zo stylish als comfortabel is. Inmiddels zijn we heel wat jaren verder, en is de broekencollectie van replika flink uitgebreid. In totaal telt de lijn nu zeven modellen, die allen volledig diervriendelijk uitgevoerd zijn in 40% viscose en 60% polyurethaan. Net zo stoer en stijlvol als écht leer, maar dan een stuk zachter, elastischer, en comfortabeler.

Voor elk wat wils

Zoals we noemden zijn de replika-broeken in verschillende modellen beschikbaar. Of je nu gaat voor een sportieve look, een vintage vibe of een stoere biker-outfit: er is genoeg keuze.

Zo is de Naomi-broek zowel on-trend als tijdloos: perfect voor een stoere twist aan een glamoureuze look met een stel pumps, of draag ‘m met sportieve sneakers voor een casual outfit. De rechte pijpen en middelhoge taille zorgen er bovendien voor dat de Naomi pants perfect zitten.

Daarnaast is de Alix met z’n taps toelopende pasvorm een fijne basic die met elke outfit te combineren is. In strak zwart en voorzien van zakken met ritsen: deze broek is net zo praktisch als stoer.

Favoriet van Beau Monde? Dat is de Francis-broek. Dit paperbag-model is voorzien van een een licht toelopende pasvorm, en een hoge, elastische taille met riem waarmee je je figuur kunt accentueren. Extra leuk: dit model is ook in metallic grijs of brons beschikbaar – een beetje shine voor de feestdagen is geen gek idee, toch?

Winnen

Zelf ook helemaal enthousiast geworden over zo’n fijne replika-broek? Dan hoef je alleen maar het formulier hieronder in te vullen. Bovendien hoef je geen voorkeuren door te geven qua model of maat, want winnaars ontvangen een code waarmee ze helemaal zélf zo’n faux leather parel kunnen aanschaffen.

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 10 november. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Simply PR zullen delen als je wint.

Laatste nieuws