Glam time! Prinses Beatrice dineert in hetzelfde restaurant als Taylor Swift

Royals and celebrities.

In de celebrity hotspot Bond ST in New York City was het dit weekend weer een met sterren bezaaide avond. Prinses Beatrice prikte een vorstelijk vorkje mee in het restaurant waar ook Taylor Swift en haar famous friends aan het dineren waren. Een heuse ladies’ night!

Dineren

Prinses Beatrice trok afgelopen zaterdagavond de glamoureuze muiltjes uit de kast voor een culinaire beleving in restaurant Bond ST in New York. De Yorkse prinses zag er weer uit om door een ringetje te halen. Ze droeg een chique satijnen jurk in koningsblauw, met daarover een kastanjebruine trenchcoat en maakte haar schitterende look af met een zwarte clutch.

Taylor and friends

Maar niet alleen de altijd stijlvolle Bea verscheen in het luxe Japanse restaurant, ook wereldster Taylor Swift dineerde rond dezelfde tijd in het restaurant met haar bekende vriendinnen en genoot van wat gezamenlijke quality time. Gigi Hadid, Selena Gomez, Cara Delevingne, Sophie Turner en Brittany Mahomes verschenen namelijk allemaal aan haar zijde. Dat moet zonder twijfel een gezellige avond zijn geweest, al weten we niet of de royal zich mengde in de vriendinnenclub van Taylor.

Taylor Swift
Beeld: NL Beeld

Bezoek aan New York

Prinses Beatrice bracht samen met haar moeder Sarah Ferguson een bezoekje aan de Amerikaanse stad. Een aantal dagen geleden vertelde Fergie nog open en eerlijk aan People over hoe prinses Beatrice en prinses Eugenie haar onwijs hebben gesteund temidden van haar kankerdiagnose afgelopen zomer. “Mijn twee geweldige dochters zijn mijn oprechte cheerleaders. Mijn toegewijde kampioenen en mijn zielsverwanten én ze zijn zo ondersteunend geweest als maar kan, zoals ze altijd zijn”, zei de hertogin van York over haar twee dochters. Ook de kleinkinderen van Fergie zijn haar steun en toeverlaat. “Mijn kleinkinderen zijn ook spectaculaire genezers geweest. Vreugde en lachen kunnen krachtige hulpmiddelen zijn als het om genezing gaat.”

Bron: People | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws