Vier de feestmaand bij het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky!

Sfeervol, smaakvol, en stijlvol genieten.

De feestdagen zijn het uitgelezen moment om samen door te brengen met je dierbaren. En een beetje verwennerij? Dat hoort er natuurlijk ook bij! Het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky heeft voor de feestmaanden een uitgebreid menu van exquise hapjes, luxe diners, en bijzondere evenementen samengesteld. Wij lichten onze favorieten uit!

Kaviaar en Champagne

Proef de perfecte match van champagne en kaviaar bij Anantara Grand Hotel Krasnapolsky in samenwerking met Moët Hennessy! Zo kun je van 1 november tot 1 februari genieten van de smaaksensatie van Dom Perignon en ANNA Dutch Kaviaar in de Shiny Champagne Room van het Grand Café Krasnapolsky.

Anantara

Perfect om bij te komen na een lange dag kerstshoppen in de sfeervolle Amsterdamse binnenstad! Je kunt bovendien aangenaam lang borrelen, want de luxe Shiny Champagne Room is van 10.00 tot 23.00 uur geopend.

Feestelijke Chocolade & Anantara Adventskalender

Verwen jezelf of een ander met de verfijnde chocolade van The Cake Room. Speciaal voor de feestdagen heeft Anantara Grand Hotel Krasnapolsky een unieke selectie van huisgemaakte chocolade bereid met luxueuze chocoladeletters, kerstchocolade, en een eigen Anantara Adventskalender met feestelijke bonbons, speciaal gecreëerd door het pastry team.

anantara adventskalender

Deze kunstwerkjes zijn bíjna te mooi om op te eten, maar de smakelijke traktaties zijn het absoluut waard. Beloofd! Van romige chocolade tot subtiele cranberry en natuurlijk de winterse smaak van karamel: we love.

Unieke feestdagen-diners

Tijdens de kerstdagen en op oudejaarsavond zijn er uitgebreide diners in Grand Café Krasnapolsky en in het Michelinsterren-restaurant The White Room. Zo kun je van 24 tot en met 26 december elke avond kiezen. Ga je voor een viergangendiner waar kaviaar, champagne, en nog veel meer delicatessen die op het menu staan in het Grand Café Krasnapolsky

…Of prefereer je een een Michelinwaardig diner van vijf gangen in The White RoomThe choice is yours!

Als kers op de taart tijdens de feestdagen, organiseert het hotel op 25 december het Anantara Wintergarden Gala Dinner met live-muziek en een line-up van alle culinaire genieën van het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky. Van Chef de Cuisine van The White Room, Tristan de Boer, en *** Michelinchef Jacob Jan Boerma, tot Chef Patissier Maartje de Nie. Dat wil je niet missen!

Om het jaar knallend uit te gaan, is er een Nieuwjaarsparty op 31 december in Bar The Tailor met een keur aan DJ’s en feestelijke cocktails. Geen betere manier om het nieuwe jaar in te luiden, toch?

Uitgebreid genieten

Benieuwd naar wat er allemaal nog meer voor heerlijks te ervaren is deze december bij het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky? Dan blader je hieronder makkelijk door de feestelijke brochure. Hier vind je alle informatie die je zoekt, in een bijzonder stijlvol overzicht. Ook kun je op de website van het Krasnapolsky een set luxe arrangementen boeken met een verblijf in één van de sfeervolle suites van het Grand Hotel.

As usual geldt: wacht niet te lang met reserveren, want er is natuurlijk een beperkt aantal plekken voor deze unieke ervaring. Mocht je overigens achter het net vissen, dan is er goed nieuws. Binnenkort mag Beau Monde namelijk twee felbegeerde plekjes voor het Wintergarden Gala Dinner op 25 december verloten onder haar lezers. Houd de website dus goed in de gaten!

Laatste nieuws