Beauty hack: zo breng je perfect een lipliner aan

De zogenoemde infinite lipliner.

Soms is het heerlijk om au naturel de deur uit te gaan en op andere momenten brengen we graag een laagje maquillage op onze snoet. Ook een lipliner hoort bij iets extra’s voor een schitterende look, maar soms is het nog weleens lastig om deze perfect aan te brengen. No worries, daar schijnt een handig trucje voor te zijn!

Infinite lipliner

Een lipliner aanbrengen vraagt om een steady pols en om geduld. O ja, en om tijd, want pure perfectie is niet zomaar bereikt. Al bewijst TikTok graag het tegendeel. Een video op het platform laat ons zien dat het ook mogelijk is in minder dan zeven seconden. Zo demonstreerde gebruiker Eelyse dat je een lipliner ook in een soepele beweging kunt aanzetten, de zogenoemde infinite lipliner.

De video van Eelyse is inmiddels al meer dan zeven miljoen keer bekeken en heeft meer dan twee miljoen likes. In de video zien we hoe de TikTokker in een soepele beweging haar lippen stift met een bruine lipliner. Ze begint bij haar mondhoek en trekt de liner soepel, in één beweging, langs de omtrek van haar hele mond. Vervolgens kleurt ze de rest van haar lippen in met een glanzende bruine lipgloss.

@eelysehope ur not bored of these yet x♬ why tf did this blow up huh – <3

@eelyseglossy lips today🙈♬ SAD GIRLZ LUV MONEY Remix (feat. Kali Uchis and Moliy) – Amaarae & Kali Uchis

Note

Op TikTok deelt Eelyse verscheidene filmpjes van haar techniek. En overigens is het niet altijd zo perfect als het lijkt. Een gebruiker reageert dat het haar nooit zou lukken en daarop laat Eelyse weten dat het bij haar ook niet altijd perfect gaat. Zo biecht ze op dat ze na het filmen vaak nog wat lipliner wegveegt. “Het is alsnog bevredigend, maar ik moet het vaak nog wel wat bijwerken”, legt ze uit. Aha! Worth a try.

Bron: TikTok @eelyse | Beeld: Adobe Stock, TikTok @eelyse

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..