[Gesloten]Fabulous Friday: maak 2x kans op een prachtige outfit van Smashed Lemon t.w.v. €259,98

Tijdloos elegant en heerlijk feestelijk!

Jezelf klaarmaken voor de feestdagen? Dan heb je ongetwijfeld al een diner gepland, je gastenlijst klaar, en je eerste cadeautjes in huis gehaald. Maarre…hoe zit het met je outfit? Je wilt natuurlijk piek-fijn (pun intended) voor de dag komen om deze bijzondere dagen te vieren, toch? Gelukkig is er de nieuwe feestdagencollectie van Smashed Lemon, en Beau Monde mag een prachtige set met een feestelijke jurk en een elegante mantel weggeven!

Smashed Lemon

Al sinds 2007 voorziet Smashed Lemon je dag van een gezonde dosis kleur. Met speelse prints, vrolijke kleuren, en een klein beetje je ne sais quoi zorgt dit Amsterdamse merk dat je prachtig voor de dag komt.

Of het nu gaat om een jurk met een all-over print, blazers met bijpassende broeken of rokjes – Smashed Lemon heeft het allemaal. Van casual tot feestelijk, er is voor elk moment, elke stemming en elke vrouw een outfit waarin zij straalt. Met een groeiende nadruk op (mode)bewustzijn, met een breed scala aan natuurlijke en eco-vriendelijke vezels. Dat zien we graag, non?

Party Collectie

Zo’n vrolijke, opvallende outfit is bovendien exact wat we willen voor de feestdagen, natuurlijk. Frisse kleuren en sprankelende glitters wisselen elkaar af, waarmee je gegarandeerd opvalt – van familiediners tot bruisende nieuwjaarsfeestjes. Deze héérlijk feestelijke collectie is de belichaming van feestelijke elegantie en brengt de nodige dosis sparkle in je garderobe.

En jij kunt dus een set van deze prachtige items winnen! Beau Monde mag namelijk twee sets verloten onder onze lezers: een lange off-white jas, en een feestelijke stippenjurk met v-hals. Zo kom je stijlvol voor de dag aan tafel, én geniet je buiten van het vuurwerkspektakel in een tijdloos elegante outfit. Bovendien zijn beide items beschikbaar in wijde range maten – van XS tot 4XL. Want let’s be real: elegantie hangt niet van je maat af.

Winnen!

Ben jij nu ook helemaal enthousiast geworden over de feestelijke collectie van Smashed Lemon? Vul dan het formulier hieronder in en who knows: wie weet steel jij tijdens de feestdagen de show in deze stralende jurk en tijdloze jas!

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 17 november. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met SO PR zullen delen als je wint.

Laatste nieuws