Eloise van Oranje opent pop-up store

'Het lijkt ons leuk om jullie te zien!', aldus de gravin.

Eloise van Oranje kennen we natuurlijk allemaal als influencer, maar mag zichzelf ook al een heuse onderneemster noemen. Zo heeft ze samen met compagnon Thomas Latcham een eigen bedrijf genaamd My Lima Lima opgezet, waarmee ze geld ophalen voor goede doelen door luxe vintage items te verkopen. En goed nieuws: afgelopen vrijdag heeft ze haar eigen pop-up store geopend.

Pop-up store

“Vandaag de eerste dag van de pop-up met My Lima Lima“, deelde Eloise afgelopen vrijdag bij een foto waar we zien dat ze in de trein zit. De pop-up boutique is vrijdag, zaterdag en zondag geopend en gevestigd in Scheveningen. “Het lijkt ons leuk om jullie te zien!”, sluit ze haar bericht af.

Winkel

En daar waar Eloise het nu drie dagen doet met een pop-up store, krijgt de gravin in het eerste kwartaal van 2024 haar eigen pand gevestigd aan de Frederikstraat 16 in Den Haag. We kunnen niet wachten om straks een kijkje te nemen tussen de pre-loved items van misschien wel Máxima en Amalia… We mogen er in ieder geval vanuit gaan dat we er een pareltje van prinses Laurentien op de kop kunnen tikken. Afijn, daar hopen we dan maar op!

Aankondiging

Eerder schreven we al over de website die Eloise zonder aankondiging de wereld in slingerde en hoe de gravin het nieuws daarna op Instagram officieel bevestigde. “Sommigen hebben het misschien al gezien, veel van jullie waarschijnlijk niet…”, begon ze. “Maar ik deel met heel veel trots dat ik samen met Thomas een bedrijf heb opgezet. My Lima Lima heet het, en ons doel is zo veel mogelijk geld ophalen voor goede doelen door ingezamelde en ‘pre-loved’ kleren te verkopen.”

Fraaie visie

Met het opzetten van My Lima Lima bewijst Elo opnieuw dat ze het belangrijk vindt om zich in te zetten voor een betere wereld. Haar businessplan? Fashion lovers items laten doneren die én een tweede leven krijgen én geld opleveren voor goede doelen. De eerste liefdadigheidsorganisaties die op de steun van de gravin kunnen rekenen zijn bijvoorbeeld Kids Rights en Stichting Everyday People. Een mooi begin, al streven Elo en Thomas ernaar om zich uiteindelijk in te zetten voor nog grotere doelen die opkomen voor de gelijkheid van allerlei groepen in de samenleving.

Bron: Beau Monde archief, Story | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws