The word is out: Eloise begint een eigen bedrijf

De gravin toont zich een ambitieuze royal.

Eloise van Oranje mag dan geen zogenaamde working royal zijn, werken doet ze zeker. En dat gaat verder dan een influencer dealtje hier en daar: de gravin heeft namelijk een heus eigen bedrijf opgezet.

My Lima Lima

We kennen Eloise natuurlijk als de royal die een carrière als influencer startte, maar de laatste tijd werkt ze steeds harder om te bewijzen dat ze écht wel meer is dan een ‘gravinfluencer’. Samen met haar compagnon Thomas Latcham is ze al maanden bezig met het opzetten van My Lima Lima: een bedrijf dat geld inzamelt voor goede doelen door luxe tweedehands kleren en accessoires te verkopen.

Bevestigd

Eerder deze maand schreven we al over de website die Eloise zonder aankondiging de wereld in bracht. Nu bevestigt de gravin het nieuws officieel op Instagram. “Sommigen hebben het misschien al gezien, veel van jullie waarschijnlijk niet…”, begint ze. “Maar ik deel met heel veel trots dat ik samen met Thomas een bedrijf heb opgezet. My Lima Lima heet het, en ons doel is zo veel mogelijk geld ophalen voor goede doelen door ingezamelde en “pre-loved” kleren te verkopen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELOISE (@eloisevanoranje)

Businessplan

Met het opzetten van My Lima Lima bewijst Elo opnieuw dat ze het belangrijk vindt om zich in te zetten voor een betere wereld. Haar businessplan? Fashion lovers items laten doneren die én een tweede leven krijgen én geld opleveren voor goede doelen. Daaronder vallen als eerste ondersteunende doelen Kids Rights en Stichting Everyday People. Een mooi begin, al streven Elo en Thomas ernaar om zich uiteindelijk in te zetten voor nog grotere doelen die opkomen voor de gelijkheid van allerlei groepen in de samenleving.

Eloise laat weten dat ze niet kan wachten om binnenkort meer te delen over My Lima Lima. “Ik ben heel heel excited!”, schrijft de gravin. Nou Elo, wij ook. We kunnen niet wachten om straks een kijkje te nemen tussen de pre-loved items van Máxima en Amalia…

Bron: RTL Boulevard, Instagram @eloisevanoranje, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld, Instagram @eloisevanoranje

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..