Eloise over de band met haar ouders: ‘We zijn heel hecht’

Naar eigen zeggen heeft Elo ook haar zelfvertrouwen aan haar ouders te danken.

Eloise van Oranje kennen we inmiddels allemaal, natuurlijk. Zo is ze regelmatig te zien op red carpets en houdt ze haar volgers op de hoogte van haar leven op social media. Al eerder praatte ze met de LINDA. openhartig over de keerzijde daarvan. Maar dat is niet het enige wat ze aankaartte, zo praatte ze ook openhartig over de band met haar ouders.

De band met haar ouders

In gesprek met LINDA. vertelt Eloise dat ze een hele hechte band heeft met haar ouders. Zo zegt ze over haar vader, prins Constantijn: “Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zoveel kennis heeft. Als we De Slimste Mens kijken denk ik oh my God, jij weet écht alles. Zo erg dat ik denk: doe gewoon mee of houd je mond, haha. Dat zou ik ook willen hebben, net als zijn gedrevenheid. Hoe hij zich bijvoorbeeld nu bezighoudt met techbedrijven en start-ups, daar zit zoveel passie in.”

Puberteit

Maar hoe was Elo eigenlijk in de puberteit? Ze vertelt dat ze eigenlijk heel erg makkelijk was in die periode van haar leven. “Daardoor is onze communicatie en manier van omgaan heel easy. Het heeft ook geholpen dat ik niet in Nederland, maar in België ben opgegroeid. Het was me waarschijnlijk wel eerder bewust geworden van wie ik ben en in wat voor een familie ik ben geboren. Daar hadden we een normaal leven.”

Zelfvertrouwen

En hoewel het leven in de spotlights best een grote invloed kan hebben op je zelfvertrouwen, is dat voor Elo juist het tegenovergestelde. Met dank aan haar ouders. “Het is niet dat ze het per se verwachten, maar ze vinden het fijn als je een duidelijke mening hebt.”

Toch was die niet altijd het geval, zo onthult ze. “Ik heb een hele fijne jeugd gehad, maar er was wel een moment waarop ik dacht: ik ben mijn eigen persoon, niet alleen gravin Eloise van Oranje. En zeker toen ik bekender werd, wilde ik geen enkele vraag over mijn familie beantwoorden. Want dat was hun leven, en ik had het mijne.”

Bron: Blauw Bloed, LINDA. | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws